Какво да направим, за да не се сбъдне лошият сън

31284
Какво да направим, за да не се сбъдне лошият сън
Снимка: Thinkstock

Всички ние периодично сънуваме неприятни сънища, от които искаме бързо да избягаме. Някои от тези сънища могат да ни навестят в нощта на четвъртък срещу петък, което предполага, че може да се сбъднат. Експертите казаха как да се предотврати това.

Мислете за нещо хубаво

Това са зодиите, които често имат кошмари

Всички хора понякога имат кошмари. Просто се случва - това не е зло знамение или проява на подсъзнателно желание. Нещо нормално е и все...

Най-често лошите сънища се сбъдват само заради психологически причини. Човек вижда нещо много лошо насън, така че веднага се настройва на отрицателна вълна. Той мисли за лошото и постоянно прогонва мислите за това, което е видял в главата си. Определено не си струва да го правите. Експертите силно препоръчват да мислите възможно най-малко за негативния сън.

Отидете на църква или се помолете у дома

Ако мислите, че сънят ви обещава неприятности, нещастия и здравословни проблеми, отидете на църква, за да запалите свещ за вашето здраве.

Пасивни източници на защита:

  • Талисмани

Първият и най-очевиден от всички талисмани е ловецът на сънища. Това е ориенталски талисман, който предпазва човек от лоши сънища и не им позволява да се сбъднат. Окачва се на таблата на леглото. Трябва да го направите сами със собствените си ръце също не е много трудно, но резултатът определено ще ви зарадва.

  • Икони

Болести, за които предупреждават нощните кошмари

Някои заболявания могат да доведат до ужасни кошмари. Кои са те, научаваме от асистентът в катедрата по поликлинична терапия на Руския ...

Те ще помогнат не само на дълбоко религиозни хора, но и на тези, които рядко ходят на църква или изобщо не го правят. Помощта на иконите в този случай ще бъде по-малко забележима, но все пак осезаема.

  • Минерали: яспис, аксинит, опал, обсидиан

Тези минерали са едни от най-мощните амулети срещу всяко зло и негативност. Ясписът е малко по-различен от останалите, защото не защитава директно човек от лош сън, а хармонизира пространството около него, прогонвайки лошите мисли и помагайки да виждаме лошите сънища възможно най-рядко.

Ако ви предстои някаква важна работа, тогава, за да не се провали заради неприятен сън, сложете сребърни бижута. Среброто ще абсорбира негативността и ще ви постави мощна енергийна защита.

  • Очарователни растения

Ментата е едно от най-мощните естествени почистващи средства за ума. Ако имате лош сън, можете да опушите стаята със суха мента или да пиете ментов чай ​​в самото начало на деня.

Можете да вземете със себе си и изсушено стръкче пелин, когато излизате от къщата. Винаги пазете това растение в случай на неприятен сън.

Как да заздравим съня си и да избягаме от кошмарите?

За да се избавите от кошмарите, трябва да избягвате прекомерното напрежение и да не увеличавате стреса, съветва в интервю за "Вечерна М...

Какво определено не трябва да се прави

Никога не казвайте на никого за съня си. Първата и най-често срещана грешка, която много хора правят, е веднага да изтичат, за да разкажат на приятелите си за неприятния си сън. Според знаците, ако кажете на някого за лошия сън, той ще се сбъдне с по-голяма вероятност. Ето защо е по-добре да не го правите.

Също така, не правете това, тъй като човек може да ви даде съвет, който ще доведе до големи проблеми. Аутсайдерите определено не трябва да говорят за такъв сън, защото човек може да се окаже скрит недоброжелател, токсична личност, енергиен вампир.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com