Какво да облечем за партито на плажа

2991
Какво да облечем за партито на плажа
Снимка: iStock/Guliver

Горещ пясък, солени целувки, опияняващи свежи коктейли – плажното парти е всичко, от което се нуждаете за незабравима почивка на морето. Как обаче да блеснете на него и да покажете красотата си? Облеклото е важно дори при танци върху влажния пясък.

Какво да облечете за партито?

Важно е облеклото да е шик и да подчертава красотата ви. Неуместно е да се появите с дълга бална рокля, бански, дънки, плажно облекло или джапанки. Плажното вечерно парти изисква специален тоалет. Най-подходящи за целта са:

  • Свободна бяла или светла рокля с тънки презрамки

          Тя създава усещане за свобода, волност и подчертава красивите рамена и загара ви. Обемът на роклята прикрива несъвършенствата на фигурата и дава възможност да я съчетаете с равни сандали.

  • Къси панталони и топ

          Изберете луксозен деним, богат на цветове, бродерии и елементи. Съчетайте го със сандали в римски стил и топ, подчертаващ тена ви. Моделите с гол гръб или голи рамена са идеални за плажното парти.

  • Шарена рокля, следваща извивките на тялото ви

          Изработена от мека и еластична материя, къса или дълга, тя следва тялото ви. Търсете закачливи и пъстри принтове, дантела, макарме. Цветя, морски мотиви и моряшко райе са топ избор. Съчетайте я със сандали на платформа за повече височина и по-стройна фигура.

  • Бродирани ръчно изработени модели, украсени с дантела

         Бохо стилът е завладяващ и с него няма да останете незабелязана. Моделите са свободни, с едри дантели, от които прозира тялото ви, но с достатъчно обем за свобода и волност. Изключително стилни и луксозни, те ще ви направят звездата на лятното парти.

  • Широки панталони и къс топ

          Безспорно удобна и привлекателна комбинация. Прикрива несъвършенства в долната част на тялото. Изисква плосък корем заради късия топ. Ако вашият не е такъв, просто потърсете панталони с висока талия. И внимавайте за материите – те трябва да са естествени – лен, памук. Никакъв блясък. Всичко трябва да е максимално опростено.

  • Дълга пола и топ

          Дългите поли са магията на морското парти. Свободни и даващи усещане за безкрайна фиеста, те се съчетават съвършено както с тесен потник или къс топ, така и с дънково или кожено яке. Отново правилото е да са от естествени материи и решени в летни десени. Пайетите, лъскавите материи и изкуствените такива не са за плажното парти.

Какво да правим с косите за плажното парти?

Свободно пуснати, леки вълни, небрежно сплетени плитки или разрошени кокове са идеалното допълнение към парти визията. Никакви стилизанти и нагласени прически. Чарът на визията на лятното прати е с ключова дума – шик и небрежност.

Избор на бижута за плажното парти

Цветни, шарени, изработени от пластмаса, кожа и морски елементи – това са подходящите бижута. Оставете ценните метали вкъщи и украсете деколтето си с гердан от миди. Красиво, просто и чудесно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Защо имаме замъглено зрение сутрин?
Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Събуждането със замъглено зрение може да бъде досадно или обезпокоително. Когато не сте сигурни какво замъглява зрението ви, лесно е да се чудите...