Какво да очакват Лъвовете до края на август?

4949
Какво да очакват Лъвовете до края на август?
Снимка: iStock

Нека видим какво да очакват царете на зодиака - Лъвовете в месеца, в който повечето от тях имат рождени дни. Лъвът е в своя сезон и ще се радвате да чуете, че този месец е може би един от най -добрите месеци в годината в астрологията. Дори звездите разпознават вашата жива енергия; в края на краищата, самото Слънце управлява вашия знак. 

Още от първите дни на август сте усетили силно атмосферата на радост, която ще ви вкара в много добро, оптимистично настроение.

Какво да очакват Девите до края на август?

Нека видим какво очаква прекрасните Деви до каря на месец август.  Месецът за Дева започна с остатъчната енергия от съединението ...

Марс ще пътува през Дева през целия месец. Този транзит ще се осъществява във втория ви дом, като привлича вниманието към това как се справяте с финансите си. В Дева Марс притежава по -контролирана прилика. Обикновено импулсивната и непостоянна планета трябва да се придържа към структурните процеси на Дева. Комбинирането на тази енергия с благословиите на Меркурий може да ви помогне да създадете действащ бюджетен план и няма да ви остави разочарован от огромни съкращения на средства за вашето забавление.

През септември миналата година всички заедно започнахме ново кармично пътуване, тъй като Северният възел се измести към знака на Близнаци. Това е 18-месечен транзит, който се случва във вашия 11 дом. Това вероятно ви е накарало да влезете в по-критична роля във вашата общност. С този Марс в Дева може да започнете да разбирате как да делегирате работа и да споделяте ресурси, така че стресът да не е само на вашите рамене. Марс също може да насочи вашето безпокойство в нереалистични изисквания. Бъдете уверени, но останете приземени и оставете малко място за грешки. Този цикъл приключва през декември.

Новолунието, което се случва в първия ви дом, ще ви накара да се почувствате свежи и готови за още една година. Това бележи началото на ново пътешествие, така че се възползвайте от тази конкретна лунна фаза, за да определите намеренията си за една просперираща и радостна година. Това новолуние също ще ви свърже с емоциите ви, така че оставете място да бъдете уязвими към себе си.

Пълнолунието във Водолей във вашия 7-ми дом ще забави темпото на събитията, тъй като Луната намалява през останалата част от месеца. Използвайте това време, за да приключите и да се изгубите в сферата на идеите. Този момент може да е, когато разработите иновативни стратегии и за да преодолеете препятствията, с които не сте се справили до момента.

Секс пози, с които всеки Лъв ще мърка като коте

Нека вдигнем жегата с най -добрите секс пози за зодия Лъв! Петият знак на зодиака обхваща родените между 23 юли и 22 август. Той е изве...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

В това незабележимо растение се крие голяма лечебна сила

Как да накараме срамежливия човек да се отпусне?

Колко калории се изгарят по време на сън?

Великден 2024: Най-силните молитви за здраве, изцеление и защита

Как да запазите лимоните свежи за по-дълго време?

Ето няколко идеи как може да се използва стар козунак!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com