Какво е значението на интериора около нас

8552
Какво е значението на интериора около нас
Снимка: iStock/Guliver

Интериорът ни следва на всяка крачка в живота ни и има своето значение, дори и за настроението. Има хора, които не му отдават внимание и не забелязват от какво точно са заобиколени. Други пък се влияят пряко от средата. Тя обуславя креативността, решенията и настроенията им. Това не е случайно.

Ние възприемаме с всичките си сетива. Когато  на окото му е приятно, то предава информацията на мозъка и ние изпитваме комфорт от красотата на обстановката. Не подценявайте силата на удобствата. Те не са само прищявка, а необходимост. Когато се чувстваме добре, сме готови да дадем най–доброто от себе си.

Ремонт на дома

Ако сте решили да наемете специалисти по интериорен дизайн за дългоочаквания ремонт у дома, това е отлично решение. Мислите си, че ще излезе по–скъпо? Много е вероятно да грешите. Не защото няма да похарчите голяма сума, а защото удоволствието ви след това няма да има цена.

Не рядко се случва да предприемем ремонт и да се озовем в реален кошмар. Плановете не се осъществяват според предвиденото. Излизат нови и нови подробности около рушене, подмяна и изграждане. И в крайна сметка се оказва, че не получаваме това, което сме искали. Не след дълго се решаваме на лек козметичен ремонт, който да замаже несполуките на предходния, и така без край. Май наистина излиза доста
по–скъпо от очакванията.

Идеите на специалистите си имат своите предимства

Когато наемете фирма с тежката задача да преобрази дома ви (или може би офиса), вие се уповавате на дългогодишен опит и усъвършенстване от грешките на другите. Вашите специални изисквания, вкус, навици, дневен режим, хобита и дори характер, ще бъдат отправните точки за дизайнерите при постигането на хармоничния и завършен дом, който сте си представяли.

Защо на тях им е толкова лесно?

Просто защото са свикнали да предлагат индивидуални варианти според човека. Когато талантът и опитът вървят ръка за ръка, резултатите са повече от впечатляващи. В момента, в който прекрачите прага на новия си дом, ще разберете защо сте направили правилния избор. Чували сте израза „да ви пасне като ръкавица”. Нещо подобно ще се случи и тук.

Домът ви ще бъде отражение на вашата индивидуалност и стил. Всичко ще ви се струва по–лесно. А модерното излъчване и удобството от новите придобивки ще ви изпълват с гордост и доволство всеки път, когато се прибирате във вашето вълшебно и неприкосновено кътче.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com