Какво очаква Мишката в годината на дървената Коза

17618
Какво очаква Мишката в годината на дървената Коза
Снимка: Gettyimages

Родените в годината на Мишката (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008) ще се чувстват добре през тази година. Мнозина от вас ще осъществят своя отдавнашна мечта, но за целта не трябва да стоите със скръстени ръце.

В любовните си отношения няма да сте особено искрени. В повечето случаи ще ви водят меркантилни интереси. Това няма да е от полза да установяването на стабилни отношения и може да доведе до раздели с хора, които искрено ви обичат. Ще трябва да проявите доста фантазия и упоритост, за да спечелите щастието си в любовта.

Какво ни очаква през годината според китайския хороскоп

Днес по китайския календар настъпва годината на дървената Коза. С идването на китайската нова година в душата на мнозина ще настъпи оно...

Що се отнася до кариерата, ще имате всички шансове да постигнете нови върхове. Устременността ви ще е на ниво и ще може да се харесвате на висшестоящите. Ще трябва да положите усилия, за да се задържите на върха.

За разлика от останалите знаци Мишката ще прояви повече разум и хладнокръвие при покупките и така ще спести доста средства. Нежеланието ви да дадете пари назаем също ще се отрази добре на финансовото ви положение. Пазете се от рисковани капиталовложения.

2015 година предупреждава Мишката да пази тялото си от охлаждане. Обличайте се топло и се грижете за имунитета на организма. Пазете се от инфекциозни заболявания. Не пренебрегвайте болежките си, за да не се окажете в болничното легло.

 

Годишен хороскоп 2015: Риби

Началото на 2015 година ще постави пред представителите на знака неотложността да решат накъде да поемат. Повечето от вас ще са на кръс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com