Какво очаква Прасето в годината на дървената Овца

14493
Какво очаква Прасето в годината на дървената Овца
Снимка: Gettyimages

В началото на новата година представителите на китайския знак Свиня ще искат повече уединение и тишина. Уморени сте от суетата и стремежът към власт и пари не ви блазни. Първата половина на годината ще премине в размисъл как да промените живота си, а втората – в решителни действия за промяна.

В любовта често ще сте нерешителни така може да пропуснете своя шанс. Опитайте се да бъдете по-разкрепостени, не се съмнявайте в достойнствата си, не крийте своите желания от партньора. В средата на годината ви очакват срещи с интересни хора.

Какво очаква Дракона в годината на дървената Овца

За Драконите (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012) настъпва година на умиротворение, в която от плещите им ще паднат много г...

Първата половина на годината няма да е най-успешната за развитието на бизнеса ви. Ще трябва да търсите нови пътища за усъвършенстване. Гледайте думите ви да не се разминават с делата ви. Изпълнявайте задълженията си в срок.

Годината обещава да бъде натоварена с доста харчове. Не бъдете наивни, няма лесен път за забогатяване. Не се хвалете със спечеленото, някой може да ви завиди.

Относно здравето може да не се притеснявайте. Имате огромен запас от енергия, която ще се справи с най-упоритите вирус и инфекции. Пазете се, обаче, от емоционален стрес, който може да навреди на нервната ви система. Почивайте си редовно и не се ядосвайте за дреболии.

 

Какво очаква Тигъра в годината на дървената Овца

От началото на годината Тигърът (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010) ще чувства напрежение, ще бъде раздразнителни дори кон...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com