Какво очаква тези ЗОДИИ в края на март

14954
Какво очаква тези ЗОДИИ в края на март
Снимка: Pexels

Най-важният ден от месеца, от астрологична гледна точка, е неделя, 20 март. Тогава започва цикъла на Овен и пролетното равноденствие, което носи благословия, оптимизъм, нови възможности и по-топло време. Овенът е лидер и всички нови начинания свързани с кариера и реализация ще жънат успехи.

Как да печелите повече пари според ЗОДИЯТА си - Част 1

Овен

Обърнете внимание на сънищата си този месец, защото интуицията ви се опитва да ви каже нещо и съобщенията може да се появят, докато спите. Месецът ще е благоприятен за вас и ще донесе нови идеи, емоции и познанства.

Телец

Усилената ви работа ще ви се отплати през този месец. Това са трудни икономически времена, така че посадете семената за успешен нов проект, дори ако все още не получавате огромна заплата. Споделете богатството, като вечеряте с приятели или просто купите нещо малко на любимите си хора.

Близнаци

Отварят ви се нови професионални възможности. Планетата на емоциите ще ви управлява в края на този месец, за това постъпвайте рационално и размишлявайте върху решенията си преди да ги вземете окончателно.

Рак

Краят на март за вас ще е изключително романтичен и спокоен период. Отдайте се на чувствата си и си позволете почивка и моменти на поглезване. Заслужавате го.

Лъв

Емоциите ви са във вихъра си. Не сте сигурни в себе си и поставяте под съмнение дори и половинките си, което може да доведе до спорове. Бъдете по-отворени в комуникацията си и не прибързвайте да съдите.

Дева

Спрете да се изолирате от външния свят и излезте от черупката си. Началото на пролетта е подходящо време да започнете да излизате повече, да възобновите приятелствата си и да се отдадете на себегрижа и нова визия.

Везни

Не е нужно да се разделяте с никого, но март ви моли да станете по-самостоятелни. Когато станете уверени при собствените си условия, вие ставате по-добър партньор за другите и отношенията ви се подобряват навсякъде.

Скорпион

Краят на март ви моли да се засилите и да работите върху интимността във вашите взаимоотношения. Този месец също ви моли да разрешите разногласия на домашния фронт, като битки със съквартиранти или дискусии за преместване с партньор.

Стрелец

Въздържайте се от сериозни дискусии за взаимоотношения, съсредоточете се върху ежедневното внимание и култивирайте практиката на благодарност. Ще се почувствате много по-уверени и балансирани. Готови сте да изразите нуждите си, а вашите влюбени и партньори са готови да изслушат и да ви дадат това, което искате.

Козирог

Вие сте един от най-трудолюбивите знаци на зодиака, но имате проблем с това да си позволите да си починете. Грижете се за себе си и здравето си. Това ще ви помогне да бъдете по-продуктивни в дългосрочен план.

Как да печелите повече пари според ЗОДИЯТА си - част 2

Водолей

Месецът ви носи значителни финансови постъпления и успехи в професионален план. Края на месеца е време да си починете и да се разтоварите от грижите и тревогите, за да се презаредите за новия месец.

Риби

В края на март ще жънете успехите от труда си през месеца. Позволете си ваканция или почивка със семейството. Внимавайте да не харчите прекомерно, защото следващия месец може да ви се наложи да затегнете колани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com