Какво означава сегашния ретрограден Юпитер?

1966
Какво означава сегашния ретрограден Юпитер?

Юпитер ще започне своето пътуване назад през космоса, когато стартира ретроградно на 20 юни, на 2 ° 11 ’от Риби. Енергията на тази ретроградна форма продължава около четири месеца, докато се насочи и не уловим почивка на 17 октомври, на 22 ° 20 ’от Водолей.

Юпитер е една от най-обичаните планети в астрологията, действайки като маяк на светлината, като същевременно разпространява оптимизъм, късмет и радост в космоса. Тази планета също представлява изобилие, пътувания и философия - така че какво се случва, когато планетата, която обича да се движи напред и да се разширява, срещне ретроградна?

Юпитер Ретрограден в Риби и Водолей 

През 2021 г. Юпитер ще пътува през два знака, докато е в ретрограда, започвайки от Риби и завършвайки във Водолей. В самото начало на тази ретроградна енергия енергията на Рибите може да ни остави зашеметени и може би прекалено оптимистични относно възможностите или хората, които не са точно такива, каквито ги възприемаме. След като Юпитер се върне във Водолей, ще започнем да получаваме повече информация, но може би не винаги е това, на което се надяваме. Може също да видим скок в политическите разногласия и в същото време ще се чувстваме привлечени от конкретна кауза, докато не сме сигурни как да създадем реална промяна.

Докато ние сме подвластни на енергията на планетите през цялото време, тези вибрации стават особено изразени, когато разгледаме как те взаимодействат помежду си в космоса. По време на тази ретрограда има някои дати, които ще накарат енергията на Юпитер да се почувства по-присъстваща. На 23 юни Юпитер формира поддържащ аспект на Слънцето Рак, което ни позволи да се чувстваме оптимисти, възпитани и сигурни. 12 ни позволи да говорим за нашите емоции конструктивно, тъй като Меркурий и Юпитер се свързват чрез хармоничен тригон. На 22 юли  опозицията с Венера може да ни изкуши да заяждаме партньорите си или да посочваме техните недостатъци. Няколко дни след това на 29 юли се формира опозиция на Марс, така че се опитайте да не се напрягате прекалено.

Как да се справим с ретрограден Юпитер?

Внимавайте за наранени чувства на 10 август и 19 август, когато Юпитер получава опозиция от Меркурий, а след това и слънцето в Лъв - енергията тук може да се превърне в мрачно напомняне за това как понякога думите са нараняващи. 6 септември е чудесен ден за любов, тъй като Юпитер образува тригон с Венера във Везни. Романтичните вибрации ще продължат на 20 септември, когато се образува тригон към Меркурий, така че не се страхувайте да кажете на този специален човек как се чувствате! 15 октомври носи последния важен аспект от тази ретроградна форма, тъй като Юпитер е посрещнат от Луната, като същевременно образува тригон към слънцето, което ни дава шанс да намерим баланс и да се чувстваме добре със себе си. Ретроградното движение на Юпитер ще повлияе на всеки знак по различен начин, в зависимост от това как енергията ги удря лично. Нещата могат да станат малко интензивни за знаците Овен, Лъв, Стрелец и Риби - така че не забравяйте да бъдете нежни към себе си и другите. Дева, Скорпион, Козирог и Близнаци ще трябва да се ускорят, тъй като през това време вероятно ще се появят предизвикателства. Въпреки това може да има някои ползи от тази планетарна ретрограда, която най-вероятно ще бъде усетена сред Телец, Рак, Везни и Водолей.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 лайфхака как да изберете наистина сладки ягоди

11 последици от кастрацията на домашни любимци - собствениците дори не знаят за това

Лимон срещу излишни килограми: Защо е полезно да го ядете през нощта?

10 неща в къщата, които харчат най-много енергия

Полезни знаци, които могат да предскажат дъжд

Как да спрете да ядете през нощта?

Как се пише: оръдие или уръдие?

Грешки преди лягане, които ни карат да качваме килограми през нощта

Виното на Южна Африка: Нов свят, нови вкусове

Преди да сложите олиото за пържени картофи, сложете това в тигана

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com