Какво означава зодиакален знак за вашия брак - част 2

10218
Какво означава зодиакален знак за вашия брак - част 2
Снимка: iStock/Guliver

Всеки знак от Зодиака е различен.Той има не само собствен характер, но и символизира различно нещо, което би могло да помогне на друг знак. . Съвместимостта на знаците е различна.

Знаците в зодиака са 12 и са подредени в следния ред: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби. Всеки от тях отговаря за определени черти в характера, както следва: 1 дом – личност, развитие: 2– таланти, здраве, материални ценности, 3– комуникации, съседи, колеги, 4– семейство, майка, недвижимо имущество, 5 – любов, творчество, развлечения, 6– дълг, работа, служба, 7– партньорство, брак, 8 – наследство, смърт, секс, 9– пътешествия, кръгозор, висше образование, 10– кариера, баща, слава, 11– приятели, обществени организации, 12– психология, тайни, уединение. Когато се комбинират правилно между две зодии, тези ценности успяват да създадат дълбока и хармонична връзка, в която царят щастие и спокойствие.

3-те зодии, които никога няма да видите без гадже

Разберете кои са 3-те зодии от хороскопа, които не могат да живеят без да имат гадже! За някои хора любовта е най-важното нещо в живот...

Ето какво означава зодиакалния ви знак щом стане въпрос за брака.

Лъв

Партньора, който ще изберете да бъде до вас ще бъде забавен,човек с когото да ви е приятно. Няма да скучаете, защото ще намирате постоянни забавления заедно. Може би ще имате общо със творческите дейности и изкуства. Любовта ви ще е истинска, романтична и постоянна. Като царствена зодия, Лъвът се грижи любимия му да се чувства постоянно щастлив и обгрижван.

Дева

Тези зодии ги очаква супер ЩУР декември

С идването на почивните дни, започваме да планираме различни забави и да се оглеждате и ослушваме за много яки купони, интересни събити...

Не е изключено с бъдещия си партньр да работите на едно и също място. В отношенията си ще бъдете сериозни и отдадени. Съвместимостта с вас би подхождала повече на сътрудничество, от колкото на любовни отношения. Вие поставяте практичността на първо място във всяка част от живота си.

Везни

Не се налагайте върху партньора си, въпреки че това ви е черта от характера. Той освен ваша противоположност е също така и вашето допълнение в отношенията ви. Опитайте някакъв вид сътрудничества освен в личен план, ще ви провърви. Бихте били добри партньори не само в любовта, но и в бизнеса.

Скорпион

Какъв е бракът с различните ЗОДИИ - част 1

Всеки знак от Зодиака е различен.Той има не само собствен характер, но и символизира различно нещо, което би могло да помогне на друг ...

В случай, че партньора ви е от противоположния на вашия знак имайте в предвид,че страстите ще са доста по-силни и разгорещени. Сексуалното ви привличане е изключително силно. Важно за вас е да се научите да уважавате взаимно личното си пространство.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com