Какво показва Вашия Юпитер и къде сте нaй-големи късметлии?

11266
Какво показва Вашия Юпитер и къде сте нaй-големи късметлии?
Снимка: Unsplash

Юпитер може да бъде водеща планета на късмета за много зодии. Нека видим как: 

Юпитер в Овен

Това разположение на Юпитер дава щедрост и ентусиазъм. Това е човек, който не се страхува да рискува или да лансира нови идеи. Имате късмет, когато става въпрос за бизнес, лидерство и новаторски нови идеи.

Юпитер в Телец

Ако имате своя Юпитер в Телец, предполагамe, че четете това, заобиколен от богатство . Добра храна, красива обстановка - всичко това ви идва естествено. Имате късмет, когато става въпрос за материални неща, и можете да трупате богатство - в зависимост от други фактори в живота си. Важно е да бъдете щедри с парите си.

Юпитер в Близнаци

Това разположение на Юпитер показва бърз ум - умение, което вероятно ще ви помогне да се справите в кариерата. Вашият късмет идва чрез споделяне на вашите знания с другите и вашите интелектуални постижения. Вие сте естествен учител и когато споделяте идеите си, създавате възможности за себе си. 

Юпитер в Рак

Юпитер е издигнат в този знак, което е силно разположение на планетата. Мислете за комбинацията като за някакъв космически множител. Чрез даването получавате - всяко ваше добро дело се връща при вас десетократно. 

Юпитер в Лъв

Юпитер в Лъв представя някой, който е креативен, ентусиазиран и щедър. Вашата амбициозна природа и усет могат да постигнат късмет чрез лидерство и изкуства. Късметът и изобилието идват при вас чрез себеизразяване и творческо изразяване. 

Юпитер в Дева

Това разположение на Юпитер показва човек, който може да основава своите мечти и цели в практически процеси. Вашият късмет идва чрез самодисциплина и желание да положите усилия, за да проявите възможности за себе си. Тези с Юпитер в Дева са отлични в детайлите и могат да обучават другите да следват мечтите си по същия целенасочен начин, по който вие следвате своите.

Юпитер във Везни

Везни Юпитер означава, че хората и връзките са вашата специалност. Вашата състрадателна природа ви прави изключително приятни събеседници, а другите ви обожават без усилие.

Юпитер в Скорпион

Скорпионът в Юпитер има стремежа да получи това, което иска, и да влезе дълбоко. Вие процъфтявате в постигането на целите си, особено когато тези цели водят до финансови облаги. Това разположение на Юпитер показва силна воля, интензивна страст и желание за дълбоки преживявания. Можете да бъдете мислещи за парите, особено когато става въпрос за инвестиции и генериране на дългосрочно богатство. 

Юпитер в Стрелец

Стрелецът се чувства като у дома си в Юпитер, защото това е управляващата планета на зодията! Като такава, това разположение предполага силата на проявлението: Възможностите и изобилието текат към вас и вие сте самата дефиниция на „късметлия“. Вашият късмет идва от споделянето на вашите знания и идеи с другите. Оптимист сте за бъдещето и очакванията ви за доброта ви позволяват да привлечете доброто в замяна. Може да имате късмет, когато става въпрос за спорт, хазарт, публикуване, преподаване или ръководене на екип от хора.

Юпитер в Козирог

Подобно на Дева в Юпитер (типични земни знаци), поставянето на Юпитер тук отразява някой, който може да смеси късмета с практически стъпки за действие. Вашият късмет идва чрез стратегия за постигане на целите ви и подготвеността за възможностите, ако те се появят. Вие сте съвестни и трудолюбиви, но внимавайте да не станете работохолик. 

Юпитер във Водолей

Юпитер в този знак показва хуманитарни интереси. Каква полза от изобилието, ако не можете да го споделите, за да направите света по-добро място? Това е вашето търсене. Ако мястото ви е Юпитер във Водолей, вероятно имате ангажимент за справедливост, човеколюбие и приятелство. 

Юпитер в Риби

Юпитер е добре разположен в Риби и това показва силна интуиция. Често това води до изобилие: знаете къде да търсите възможности и често те ще текат към вас без много усилия. Имате късмет, когато става въпрос за здраве, духовност и творчество. Вие сте първият, който помага на другите, защото имате такъв дар за състрадание, но осъзнайте, че не е нужно да се саможертвате в процеса.

Източник: wellandgood.com

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com