Какво правят в секса зодиите

7181
Какво правят в секса зодиите
Снимка: iStock/Guliver

Всеки един човек има навици. Те му помагат да живее живота си точно така, както иска. Сексуалните навици, също са важни и различни за всеки. Те пък правят секса едно забавно преживяване, на което всички се наслаждават. Хората са изключително различни, но навиците им според зодиакалния знак си проличават веднага. Опознавайки някого, веднага можете да разберете каква зодия е само, ако знаете какви са навиците му. Някои го обичат бързо, други грубо. А трети си падат по класическия страстен секс с много целувки и свещи наоколо. И, ако се чудите от къде идва всичко това, отговорът е само един: от зодията. Ето какво предпочитат различните зодии стане ли въпрос за секс.

Овен

Овена е бързак. Това е и неговия навик, да става всичко бързо. Точно и заради това не си занимава да говори глупости, а кара по същество. Не обича заобикалките, а веднага казва това, за което е дошъл. Ако желаете нещата да станат веднага, това е подходящият сексуален партньор за вас.

3-те зодии, които са истински мъжемелачки

Точно тези дами не са нито най-послушните, нито най-верните жени! Те правят каквото си поискат и могат да въртят всеки мъж на малкия си...

Телец

Телците са романтици. Обичат нещат да се случват по бавен и романтичен начин. Ако сте попаднали на Телец, пригответе се за дълга романтична вечер на свещи. Ще получите това,което желаете, но най-първото през което ще минете е този дълъг път. Ако търсите романтика, то Телец е подходящият партньор за вас. Именно заради романтичната им природа те много рядко правят безразборен секс. Предпочитат да бъдат с човек, когото обичат.

Близнаци

Близнака има навика да приказва. Говоренето е типично за него и така може да ви омае с приказки, че ви е достатъчна и телефонна любов. Те обичат да се показват първо като хора, а чак след това съществената част. Ако имате желание за разговор, Близнака е точният човек.

Най-трудният за разбиране знак

Всяка зодия има свой отличителен характер. Нещо, с което представителите и се открояват веднага. Дали става въпрос за завиден оптимизъм...

Рак

Раците са прекрасни любовници. Те са страшно емоционални и могат да ви разчувстват без причина. За него не е важно физическото изживяване, а по скоро красотата, любовта, приятелството и всичко подобно. Той предпочита да прави секс с чувства, а не безразборен такъв. Ако желаете да не се разчуе или заподозре някой, Рака е подходящият партньор за това изживяване. Затова, ако сте сред късметлиите да правите секс с Рак, насладете се на емоцията.

Очаквайте продължение!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...