Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Овен до Дева

12517
Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Овен до Дева
Снимка: pixabay.com

Врене е да разгледаме какво означава Луната в астрологията за различните зодии. В тази статия ще разгледаме всички знаци от Овен до Дева. Останалите ще са в отделен материал: 

Лунният знак помага да оформите всичките си емоции и душата си. Той осветява най-дълбоките ви нужди и желания. Той демонстрира вашите ценни книжа с вашите емоции. Вашият лунен знак играе роля в това колко силно е изразен вашият слънчев знак.

Лунните знаци също са чудесен начин да разберете дали наистина сте съвместими, тъй като те се основават главно на емоции. Наличието на едни и същи или подобни елементи във вашия лунен знак са големи определящи фактори, когато се взема предвид съвместимостта.

Прочетете нататък, за да разберете какво означава всеки знак от лунен знак и да разберете какъв е вашият лунен знак.

Овен

Луната в Овен се управлява от Марс, планетата на агресията и войната. С това казано, Луната Овен може да бъде малко мрачна. Те могат лесно да се разочароват и да създадат много щети, когато са ядосани. Но наличието на силни емоции като това може да бъде плюс, когато се чувстват страстни за дадена кауза. Те ще се борят със зъби и нокти за това, в което вярват. Луната Овен също се нуждае от начини да изкара цялата тази емоционална енергия. Всичко изключително активно е чудесно за тях. Относно връзките, Луната Овен се нуждае от много независимост. Те не искат да се чувстват потиснати от нищо. 

Телец

Луна Телец е заземен. Те се радват на качеството на живот, но не повърхностно. Те жадуват и излъчват сигурност. Те работят усилено и да се възползват от предимствата на труда си, като живеят в сигурност и комфортна обстановка. Те са управлявани от Венера, планетата на красота, така че желанието за лукс им идва естествено. Що се отнася до връзките,  те инвестират много време и енергия, за да накарат връзките им да работят. Те са константа, на която можете да разчитате.

Близнаци

Луната Близнаци е животът на партито. Изглежда, че имат енергия, която просто идва естествено и изглежда никога не е необходимо да презареждат батериите си. Близнаците се управляват от планетата Меркурий, което е изцяло общуване. Но също така като знак на близнака, Луната Близнаци винаги ще търси партньора си. Във връзките те искат партньор, който естествено комплиментира тях и всичките им характеристики. Въпреки това, може да е малко трудно за Близнаците да решат, когато става въпрос за емоциите им. 

Рак

Какво представлява Луната в астрологията и какво означава – от Везни до Риби?

Време е да видим какво значи Луната в астрологията за всички знаци от Везни до Риби.  Лунният знак помага да оформите всичките си...

Знакът Луна Рак е свързан с комфорта. Те искат да се чувстват спокойни по всяко време и стават малко емоционални, ако случаят не е такъв. За тях домът им е свещен. Те ценят това, че домът им  е уютен и гостоприемен. Вътрешният им кръг е изключително важен за тях. Най-близките им са много обичани. Те се управляват от Луната, която управлява нашите емоции. Наличието на емоционален баланс, особено с партньор, е ключово за тях. 

Лъв

Хората автоматично могат да почувстват увереността им и да им се възхищават. Те не се страхуват да бъдат малко драматични, а просто го наричат ​​нюх. Те са креативни и се нуждаят от здравословни начини да овладеят цялата тази енергия. Управлявани от Слънцето, което е известно и като същността на „себе си“, не е чудно, че те са такива. Що се отнася до връзките, те са лоялни. Те наистина обичат и са свирепи към всеки, който се опитва да ви навреди. Лъвовете овластяват и искат да овластят и тези, които обичат.

Дева

Те имат упоритостта на десет души в едно биещо сърце. Те обичат да помагат на другите, като използват тази енергия. Луната в Дева е чудесен терапевт и за техните приятели. Те искат да помогнат на хората, които обичат, през всички трудни моменти в живота си. Те също са много запалени по детайлите и дори понякога могат да бъдат обсебени от тях. Луната в Дева винаги се стреми да бъде най-добрата и не се страхува да работи, за да ги получи. Що се отнася до връзките, те също искат да мотивират своите партньори и приятели. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com