Какво ще бъде мотото за всяка зодия за 2023 година?

4952
Какво ще бъде мотото за всяка зодия за 2023 година?
Снимка: iStock

Черният воден заек ще смени "правилата на играта", а представителите на зодиакалните съзвездия трябва да са готови за промени в живота.

Овен

"Дори драконите могат да бъдат бели и пухкави." Овните ще срещнат енергията на Черния заек, която не се комбинира с темперамента на Овен. Те ще съумеят да открият своето щастие и да привлекат положителни промени.

Телец

„Дори докато хвърляте, можете да стъпите здраво на нозете си.“ 2023 година ще е особено вълнуваща за Телците. Емоциите ще бъдат чести спътници, така че трябва да ги овладеете и да не се лишавате от шанс за щастие.

Близнаци

"Понякога най-добрият събеседник е вашата собствена интуиция." Ярките и харизматични Близнаци няма да попречат на възможността да слушат своя вътрешен глас.

Рак

"Никога не е късно да научиш нещо ново." За Раците 2023 г. ще е година на промяна, която може да преобърне живота им напълно. Новият енергиен покровител е идеално съчетан с характера на Раците, което означава, че късметът няма да се отвърне.

Лъв

Астрологът назова най-щастливите знаци на Зодиака за 2023 г.

Новата година носи нови възможности и перспективи. Британският астролог и екстрасенс Инбаал Хонигман сподели най-големите щастливци пре...

"Щастливият живот не изисква промени." През 2023 година е важно представителите на Знака да помнят, че щастието не се купува или разменя. За Лъвовете е важно да помнят, че никакви подвизи не могат да заменят уютните вечерни събирания, задушевните разговори и възможността да се доверят на близки.

Дева

"Успехът изисква планиране." Девите ще успеят през 2023, ако вървят по план.

Везни

"Доверието е най-добрият начин да привлечеш късмет." 2023 няма да е най-лесната година за Везните и не че новият покровител няма да е достатъчно подкрепящ. Много представители на съзвездието често се съмняват в себе си , страхуват се да вземат отговорни решения и се отклоняват от утъпкания път.

Зодиите, които ще забогатеят през 2023 г.

Мнозина мечтаят да са богати. В навечерието на Нова година всички хора си намислят желания, свързани с високи доходи, с възможност да ж...

Скорпион

"Успехът навестява тези, които го търсят." Скорпионите през 2023 година е нужно да отделят повече време за тренировки за възпитание на воля. Няма място за отлагане през 2023 г.

Стрелец

"Няма две истини - едната ще се окаже лъжа." Стрелецът е нужно да отдели повече време за честност и да изисква съответствие от околната среда.

Козирог

Хороскоп за януари 2023 г.

Първото и най-важно правило на януари е никога да не бъдете мързеливи. През януари много хора се отпускат и са убедени, че късметът и щ...

"Вярата в най-доброто и оптимизмът правят чудеса." За Козирозите 2023 едва ли ще изглежда лека и лежерна. Козирозите ще трябва да защитават мнението си, да намират компромисни решения, да отказват да общуват с някои хора и да променят личния си мироглед.

Водолей

"Няма по-страшен звяр от безпричинния страх." Водолеите не трябва да се страхуват от нещо ново и непознато. Основното нещо е да се обградите с хора с подобно мислене и хора, които могат да ви подкрепят в трудни моменти.

Риби

„Да се хвърлиш презглава в басейна е като да пъхнеш ръката си в кутия със скорпиони.“ Рибите през 2023 г. не бива да се гмуркат стремглаво в емоциите. Новият покровител ще изисква отговорност, внимание и ефективност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са номер 1 във всички сфери на живота

Ако имате проблем със свекърва ви, прочетете тази притча

Как богатите жени носят шал: 7 тайни, които трябва да запомните и вие

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Може ли да имаме успешна връзка с нарцисист?

8 тайни правила за щастлив брак

20 фрази на партньора ви, който подсказват липса на любов

5 нагласи от детството, които пречат на една жена да изгради здрава връзка в настоящето

Почистване на тоалетната с кафе - ето как се прави

Как добрата визия ви помага да постигнете успех в живота?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com