Какво ще донесе седмицата 7-13 юни на всяка зодия (Част 2)

16865
Какво ще донесе седмицата 7-13 юни на всяка зодия (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

ВЕЗНИ

Ще се наложи да вземете решение, свързано с дълго пътуване, което ще има влияние върху близки, които живеят извън дома ви. Седмицата е благоприятна за преместване в нов дом, друг град, друга държава. Подгответе се за повече разходи за битови и домашни ангажименти. Интимните ви отношения ще бъдат повлияни от външни хора, които се намесват във връзката ви. Бъдете внимателни и не се поддавайте на провокации. Необвързаните Везни ще бъдат по-лениви както в ангажиментите в работата, така и в личния живот. Ще се оставят да получат всичко наготово, а за връзките и приятелските срещи да се погрижат други хора.

СКОРПИОН

Ще претърпите разочарование от близък човек, който ще се опита да ви измами или манипулира. Няма да претърпите материални загуби, но емоционално ще бъдете доста сломени от разочарованието. Ежедневието ви ще бъде много натоварено и напрегнато. Шефове, колеги и партньори ще ви притискат към бързо разрешаване на проблеми и ситуации. В цялата тази напрегната седмица ще имате много поводи да се ядосвате и гневите. Избягвайте конфликтни ситуации и спорове, съхранявайте енергията си за по-значими неща. Необвързаните Скорпиони ще се радват на успехи в професионален и личен план, но само, ако са положили усилия, а не чакат нещата да се случат сами.

СТРЕЛЕЦ

Ако искате седмицата ви да е успешна, бъдете активни и действайте бързо и практично. Не правете планове, доверете се на инстинкта си. Ще получите предложение, за което отдавна мечтаете. Подгответе се за интересни контакти с хора от други населени места, които ще окажат влияние върху бъдещия ви професионален живот.
Ще се радвате на неочакван подарък без повод от близък човек или колега. Необвързаните Стрелци ще се посветят на рискови действия, екстремни занимания и забавления.
 
КОЗИРОГ

Предстои ви седмица богата на емоции и преживявания, свързани с лични дела. Ще се срещнете с приятели или роднини, ще ви се наложи да търсите подарък за близки хора. В работата нещата ще са спокойни, без напрежение и без някакви големи успехи. Седмицата определено е посветена на личния ви и семеен живот. Необвързаните Козирози да се пазят от недоброжелателни „приятели“, които се намесват в интимните им отношения и дават съвети.

Какво ще донесе седмицата 7-13 юни на всяка зодия (Част 1)

ОВЕН Седмицата ще мине под знака на ангажименти с роднини и близки. Ще се справите с тях, но това ще ви отнеме много време и енергия. ...

ВОДОЛЕЙ

Седмицата ще е спокойна и лишена от напрежение и стрес. Въпреки това, нещата ще се случват по план, но плавно и постепенно. Ще сте склонни да се тревожите излишно за дребни неща, които изглеждат важни към момента, но всъщност са съвсем дребни. Не насилвайте събитията и не се притеснявайте от бавния им ход. Всичко си върви както трябва. Не може да променяте съдбата и събитията. Подгответе се да получите важно предложение, свързано с кариера и бизнес. Не прибързвайте с решението си, обмислете го добре. Необвързаните Водолеи ще се срещнат с по-възрастен от тях човек, който ще им даде полезни съвети за бъдещия им живот и развитие.

РИБИ

Очакват ви големи успехи в професията или бизнеса. Седмицата ще бъде благоприятна за образованието, за кариерата и развитието ви.
Ако имате здравословни проблеми, не отлагайте посещение на лекар и се погрижите за себе си. Ще се появят нови хора, които със сигурност ще имат решаваща роля по-късно в живота ви. Не забравяйте и близките хора край вас. Времето е благоприятно да хармонизирате отношенията си с приятели и да изгладите дребни недоразумения. Необвързаните Риби ще претърпят важни промени и събития. Подходящо време за нови връзки, които може да прераснат в нещо по-сериозно в бъдеще.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо носът и други части на тялото сърбят: възможни причини и народни предзнаменования

Ражда се нова ера! Ретрограден Плутон и преход на Плутон от Козирог към Водолей до 19 ноември

4 зодии, които ще намерят любовта през втората половина на 2024 г

8-те най-популярни въпроса за секса в интернет

Кои са най-големите притоци на Марица?

6 тайни за перфектните пържени яйца

14 храни, които не трябва да приемате за закуска, за да не навредите на тялото си?

Ето защо диетата без глутен не е полезна за всеки

Полезно както у дома, така и в градината: 7 варианта за използване на утайката от кафе

3 зодии, на които е писано да срещнат истинската любов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com