Какво тотемно животно си според датата на раждане

5600
Какво тотемно животно си според датата на раждане
Снимка: Pixabay.com

Всеки човек има свое тотемно животно, което определя неговия характер и способности.

20.01 – 18.02 Видра

Човек с тотем Видра е не само любопитен, но и се опитва да запомни всичко, което е научил, за да го приложи при възможност.

С любим човек Видрата е честен и в отношенията се отличава с изключителна преданост. Тя е толкова страстна и вдъхновена в общуването, че често спира да чува другите.

19.02 – 20.03 Вълк

Благодарение на вроденото състрадание и грижа, човек с тотем Вълк става отличен семеен мъж. Той нежно и внимателно се отнася към своята сродна душа, наслаждавайки се на интимност всеки момент. Въпреки това за него е жизненоважно да остава сам със себе си от време на време, за да запази личното пространство.

21.03 – 19.04 Сокол

Соколите имат пламенен дух и нетърпение, особено в търсенето на истината. Човек с този тотем често става лидер поради способността да взема разумно решение, като винаги остава необезпокояван.

Сокола е самоуверен, което често се възприема от другите като егоизъм.

20.04 – 20.05 Бобър

Бобърът е стратег и трудолюбив. Със завидна упоритост и воля върви към набелязаната цел. Трудно му е да седи неподвижно дълго време, което го кара да изглежда неспокоен за другите. Бобърът често трябва да се изправя пред препятствия и предизвикателства. В отношенията с противоположния пол Бобърът е собственик. Той цени само истинската любов и търси партньор, с когото да прекара целия си живот.

21 май – 20 юни Елен

Човек с тотем на елен е доста скромен и дори ексцентричен, но има дарбата да поддържа всеки разговор. Той е бърз и остроумен, така че може да стане отличен оратор. Еленът усеща фино връзката с другите хора и природата. В личните отношения обича страстно, проявява грижа и състрадание, примесени с чувство на тревожност.

21.06 – 21.07 Кълвач

Кълвачът се отличава с доброта и общителност. Той непрекъснато се грижи за семейството и се опитва да бъде верен на партньора си, като понякога проявява чувство за притежание. Въпреки това му отнема много време и усилия, за да намери втората половина.

Кълвачът трябва да намери баланс между сърцето и разума. Понякога е прекалено емоционален и чувствителен.

22.07 – 22.08 Сьомга

Сьомгата е ентусиаст с голяма креативност. Той е толкова пъргав и бърз, че окото на обикновен човек едва успява да се справи с него. Всичко, с което се занимава, придобива сила и блясък. Целта му винаги е свързана с нещо важно и полезно.

Сьомгата дава на партньора си цялата си любов без остатък.

23.08 – 22.09 Мечка

Мечката дава мъжественост и вътрешна сила на всичките си собственици – и мъже, и жени. Природата ги е възнаградила с правдивост и искреност. Мечката е любознателна, обича да решава сложни проблеми.

Мечката има голямо сърце, способно да се грижи и да обича до края на живота си. В името на щастието на сродната си душа той е готов на всичко.

23.09 – 22.10. Гарван

Човек с тотем Гарван е ярка харизматична личност. Усеща магическата природа на нещата благодарение на своята проницателност. Враните често стават напреднали бизнесмени.

Враната се отличава с лесен характер и спокойствие. В отношенията с противоположния пол той е нерешителен, но винаги обича искрено и истински.

23.10 - 21.11 Змия

Змията е чувствително и потайно същество. Човек с този тотем има невероятна психическа сила, способна дори да лекува, което понякога плаши другите. Умът на змията е в състояние да мисли за много неща едновременно, така че не е трудно за нея да изпълнява няколко задачи едновременно.

22.11 – 21.12 Бухал

Бухалите са оптимисти и мъдреци, които предпочитат да направят внимателни наблюдения и едва тогава да започнат да действат. Умеят да намират доброто във всички хора и неща.

Бухалът е мистериозна личност. Има симпатичен нрав, поради което често прави необмислени стъпки. Бухалът трябва да се научи на гъвкавост и дискретност. Любовта на совата винаги е лоялна и честна.

22.12 – 19.01 Гъска

Гъската е духовен просветител със силна мотивация. Той планира деня буквално по часове. Максималист, винаги стремящ се към най-доброто.

Човек с тотем на гъска търси сродна душа, само на нея може да даде любов и преданост. Той винаги помага на любим човек в беда.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com