Какво трябва и какво не трябва да правите при изпращане на текстови съобщения в нова връзка?

2770
Какво трябва и какво не трябва да правите при изпращане на текстови съобщения в нова връзка?
Снимка: iStock

Писането на съобщения може да ви помогне да задълбочите връзката си, когато тя е в ранен етап, но трябва да  внимавате да не прекалявате.

Въпреки че изпращането на текстови съобщения често се пренебрегва, когато става въпрос за развиване на нова връзка с някого, то може да бъде полезен инструмент, когато опознавате някого. Това е и чудесен начин за флирт и помага за насърчаване на връзка и интимност. Освен това е лесен начин да покажете на някого, че мислите за него.

Според експертите по връзките, комуникацията чрез текстови съобщения или приложения за запознанства трябва да бъде ограничена до потвърждаване на час и местоположение на първата среща, както и благодарност на вашата за страхотно прекарване и определяне на следващата дата. След две срещи, след като се опознаете по-добре лично, изпращането на текстови съобщения може да се използва за разширяване и задълбочаване на връзката, но първоначални разговори, както и разговори по теми, които са по-сериозни обсъдете лице в лице.

Какво трябва и какво не трябва да правите при изпращане на текстови съобщения в нова връзка?

Изпратете им съобщение, преди да имат голяма среща или труден разговор, или друго нещо, което може да са споделили с вас на срещата ви и за което може да са малко нервни. Това съобщение има за цел да покаже, че ви е грижа и мислите за тях.

Изпратете съобщение, докато сте извън града. Ето един пример: „Току-що прекарах страхотен следобед с моите приятели. Надявам се и твоят ден да е бил страхотен!“

Как да поддържате страстта във вашата връзка?

Изпратете съобщение със снимка на нещо специално, което са споменали на срещата ви

Ако са споменали, че обичат дъвка с диня, направете и изпратете снимка на дъвка с диня, ако я забележите в магазина за хранителни стоки. Но, правете това рядко и не всеки път, когато видите нещо, което ви напомня за тях. Ето един пример: „Днес бях на касата в супермаркета и случайно забелязах любимата ти дъвка. Накара ме да мисля за теб... Надявам се, че имаш страхотен ден.“Играйте на „две истини и една лъжа“

Можете да го направите дълбоко или леко. Въпросът е  да създавате теми за разговор, когато говорите по телефона или лично следващия път.

Ето пример как да направите това: „Днес си мислех колко се вълнувам да се опознаем малко по-добре. Така че като подготовка за нашата среща, нека си дадем един на друг малко закачка за размисъл... Хайде да играем Две истини и една лъжа: (вмъкнете вашите две истини и една лъжа).

Изпратете линк към песен

Плюс причина, поради която ви е накарала да мислите за тях. Просто бъдете преднамерени с избора на песен, така че партньорът ви да не анализира твърде много текстовете.

Няколко признака, че вашата връзка ще има УСПЕХ

Писането на съобщения НЕ е в нова връзка

Не използвайте текст като начин да се опознаете преди втората среща. Това трябва да стане чрез приложение за запознанства, по телефона и лично.

Не пишете пияни.

Не се регистрирайте ежедневно (т.е. „добро утро“ или „лека нощ“), докато не сте били на няколко срещи и само ако ви отвърнат със същото.

Не ги молете да ви забавляват. „Скучно ми е, кажи ми нещо смешно“ или нещо подобно не е тяхна отговорност. Те може да са по средата на нещо важно и вие изпращате текстови съобщения, казвайки, че ви е скучно и имате нужда да ви забавляват.

Не прекалявайте с писането. Това означава, да не изпращате последователно няколко съобщения преди да сте получили отговор на предишните.

Не пишете романи. Поддържайте съобщенията кратки.

Освен това, когато става въпрос за изграждане на връзката ви в началото чрез писане онлайн, може да следвата следната формула: питайте, споделяйте, питайте, за да създадете интересни и ангажиращи разговори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com