Какъв е бракът с различните ЗОДИИ - част 1

111125
Какъв е бракът с различните ЗОДИИ - част 1
Снимка: Pexels

Всеки знак от Зодиака е различен.Той има не само собствен характер, но и символизира различно нещо, което би могло да помогне на друг знак. . Съвместимостта на знаците е различна.

Знаците в зодиака са 12 и са подредени в следния ред: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби. Всеки от тях отговаря за определени черти в характера, както следва: 1 дом – личност, развитие: 2– таланти, здраве, материални ценности, 3– комуникации, съседи, колеги, 4– семейство, майка, недвижимо имущество, 5 – любов, творчество, развлечения, 6– дълг, работа, служба, 7– партньорство, брак, 8 – наследство, смърт, секс, 9– пътешествия, кръгозор, висше образование, 10– кариера, баща, слава, 11– приятели, обществени организации, 12– психология, тайни, уединение.

Любимите фрази на всяка зодия

Случвало ли ви се е да се срещнете с някой нов човек и в съзнанието ви веднага да започнат да излизат предположения коя зодия е? Ако да...

Когато се комбинират правилно между две зодии, тези ценности успяват да създадат дълбока и хармонична връзка, в която царят щастие и спокойствие.

Ето какво означава зодиакалния ви знак щом стане въпрос за брака.

Овен

Заради удоволствието на партньора си сте готови да организирате всякакъв тип забавление, сред които забавна екскурзия извън града, романтични нощувки, все неща, които поддържат вашата връзка през фазата на медения ви месец. Нужно е да се поинтересувате как се чувства и какво мисли партньора ви и да продължите заедно да изкачвате върха на щастието.

Телец

Истината в любовта за Лъв, Скорпион и Риби

На любовния хоризонт винаги се случва нещо интересно, дори и да ви се струва, че нищо не се случва. Когато най-малко очаквате, можете д...

Управляван от сладката Венера, вие сте заземен любовник, а романтичният живот е гладко плаване с вас, тъй като целта ви е да поддържате мира, вместо да навлизате в конфликти и напрегнато ежедневие. Но дори мирни бикове могат да се съберат - и когато го правят, не е хубаво. Опитайте се да преглътнете гордостта си. Вие сте си склонна към привързаност личност.

Близнаци

Благодарение на вашата причудлива личност и нужда от постоянно стимулиране, семейният живот никога не е скучен. Винаги сте сънували дейностите на забавните двойки и насърчавате партньора си да излезе извън зоната на комфорт. Много често се случва съпругът ви да предпочете да остане вкъщи за да гледа мач, отколкото да присъства на организираната от вас екскурзия.

Рак

Чисто емоционално, вие сте фантастичен слушател, дълбоко съпричастен и вашият партньор обича начина по който се грижите за него или нея. Подобно на привличането имате силна тенденция да криете неприязън и когато сте така не се гневете, а направете нещо, което да ви укроти.

Истината в любовта за Близнаци, Стрелец и Водолей

Понякога любовта е истинска мистерия за нас. Влюбваме се толкова бързо в неподходящия човек или имаме периоди, в които търсим и не може...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com