Какъв е коефициентът ви на хумор според вашия зодиакалния знак

12626
Какъв е коефициентът ви на хумор според вашия зодиакалния знак
Снимка: iStock/Guliver

Хората обичат да са в компанията на приятели със страхотно чувство за хумор, които могат да развеселят всички със своето позитивно и забавно отношение.

Овен

Те са доста саркастични и хората понякога дори не разбират шегите им. Чувството за хумор на Овена е сложно и те понякога могат да станат наистина подли на моменти, само за да се възползват от ситуацията. Те се смеят, сякаш за последно, въпреки че никой друг няма да се присъедини към тях.

Телец

Телците имат неприятно чувство за хумор, което най-често е свързано със сексуални намеци. Най-вероятно ще се смеете на техните шеги, но вътрешно ще се страхувате, че другите могат да ви осъдят. Този знак ще продължи да си прави мръсни шеги, защото те не могат да измислят нищо друго.

Близнаци

Те се считат за най-добрите комици сред всички зодии. Близнаците имат талант да превръщат ужасните неща в забавни по начин, по който никой не се чувства нещастен.

Рак

Те са много емоционални, така че не са склонни да правят много шеги. Чувството за хумор на раците изобщо не е толкова смешно за другите.

Лъв

Вицове за добро настроение и много усмивки

Всички обичаме да се смеем и да носим усмивка на лицата си, а това има най-често след като сме чули някоя смешка. В тази статия сме под...

Хората от този знак са по природа очарователни и това качество е ода за невероятното им чувство за хумор. Лъвовете знаят как да привлекат вниманието на другите по най-добрия начин и това включва разказване на най-добрите вицове.

Дева

Девите са невероятни перфекционисти, но със сигурност знаят как да се смеят. Твърде вероятно е да се смеят на вас, а не с вас.

Везни

Везните се сдържат малко, когато става въпрос за споделяне на куци шеги. Те се страхуват, че ще наранят нечии чувства. Но ако ги насърчите да споделят шегите си, те със сигурност ще продължат.

Истински комици! 5-те зодии със страхотно чувство за хумор

Чувството за хумор е качество, което се оценява почти колкото златото. Сами сте свидетели как в една компания всички се стремят да са м...

Скорпион

Никога не трябва да се смеете на Скорпион, защото може да не знаете какво предстои. Скорпионите са забавни и понякога могат да се шегуват, въпреки че шегата може да не е смешна.

Стрелец

Определено можете да разчитате, че Стрелец да бъде комик. Шегите им може да не са непременно забавни винаги, но те обичат да веселят хората.

Козирог

Най-добрите вицове, които да върнат усмивката ви

Време е за смях. Това е най-доброто лекарство. С него може да се отърсите от лошите мисли, напрежението, да забравите тревогите поне за...

Въпреки че този знак може да изглежда необщителен, те всъщност са много остроумни. Шегите им са саркастични, но тях  не ги интересува дали някой ще се обиди. Те изискват аудиторията им да бъде широко скроена, вместо да съди въз основа на казаното от тях. Ако преминете покрай това, ще намерите шегите му за доста забавни.

Водолей

Те просто обичат да бълват шеги! Водолеите са и най-добрите шегобийци, тъй като са наистина креативни. Те винаги имат положително отношение към живота и това се отразява на шегите им. Но понякога те могат да се превърнат в обидни, като обиждат други.

Риби

Те са едни от най-щастливите хора в зодиака. Рибите искат да се смеят през цялото време, най-вече защото винаги са щастливи. Ако искате добър, забавен събеседник, прекарайте известно време с Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com