Камерън Диас с ново гадже

17518
Камерън Диас с ново гадже

Русокосата звезда пристигнала на изисканата вечеря с "елегантен джентълмен, облечен в костюм" в ресторант в Манхатън, съобщава в. "Ню Йорк Пост", цитиран от БГНЕС. Актрисата била придружена от новия си приятел на двойна среща с добрата си приятелка Дрю Баримор и съпругът й Уил Копелман. Очевидец разкрил пред изданието, че двете звездни двойки се забавлявали добре заедно и по всичко изглеждало, че се познават отпреди, макар Камерън да представила госта си на Дрю.

Преди време беше съобщено, че Камерън била съветвана от друга своя добра приятелка Гуинет Полтроу да се откаже от мъжете, защото романтичните й увлечения я разсейват. Двете актриси редовно бяха забелязвани да излизат заедно миналата година. Те се сближили след смъртта на бащата на Гуинет Брус Полтроу през октомври 2002 г.

Камерън Диас е обсебена от Лондон

Камерън Диас е обсебена от Лондон, обича всичко свързано с Великобритания, дори лошото време, призна тя на премиерата на новия си фил...

В миналото Диас имаше връзки с редица известни мъже, сред които Джъстин Тимбърлейк, бейзболиста Алекс Родригес и актьора Джарет Лето.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...