Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за деня, 31 декември

30 декември 2020, 17:24 часа

"Кралицата на мечовете" или "Кралица пентакли" е картата от колодата на таро, която ще окаже влияние върху събитията и емоциите ни в деня на 31 декември 2020 година.

В тарологията тази аркана не е с особено добра репутация. Тя вещае лична загуба, тъга, лишения, скръб. Показва готовност за конфликт, преувеличени изисквания и неизбежност на критични забележки.

Картата говори за емоционална опасност.

В положителен смисъл "Кралицата на мечовете" посочва важността на логическите разсъждения, независимите действия и интелигентните решения. В пряка позиция това може да означава изясняване на дадена ситуация, както и пълен контрол над себе си.

При неблагоприятен сценарий се тълкува като нечия недобронамереност и човек, способен да причини големи щети.

"Кралицата на мечовете" може да показва както тъга и сълзи, така и студенина и горчивина без сълзи. До голяма степен нейното влияние зависи от способността на човек да адаптира енергията на мечовете във вътрешния си свят към това, което се случва в живота му.

Под влиянието на тази аркана ние се превръщаме в проницателни перфекционисти, на които е трудно да се угоди.

Ето как ще се отрази тя върху различните сфери на живота ни.

Работа

Тази карта покровителства всяка професия, при която са от значение различните видове протоколи, кодекси, насоки, регистри, инспекции, атестации, одити и доклади. Там, където няма логика и система, тя ще ги създаде, ще ги измисли и изгради.

Арканата вещае разрешаването на сложни и заплетени казуси в работата.

Пари

"Кралицата на мечовете" може да се тълкува като неблагоприятен показател - риск от загуба на пари или дом, изпадане в неблагоприятни обстоятелства, трудна ситуация, тежко положение. Картата може да посочи необходимостта от избягване на всякакви хлъзгави сделки, съмнителни схеми.

Любов и взаимоотношения

"Кралицата на мечовете" е силен индикатор за раздяла. Тя съобщава, че няма връщане назад или поне, че пукнатината е много сериозна. Възможно е след кавгите на този ден, някои от двойките да се решат на раздяла.

Здраве

Като индикатор за заболяването картата може да говори за нарушения в белите дробове, настинки, астма и алергии заради излагането на студен въздух.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес