Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 15 - 21 ноември

15 ноември 2021, 00:10 часа

Прогнозата на картите таро ще ви помогне да си направите планове за предстоящата седмица и да се подготвите предварително за важни събития.

Понеделник - Справедливост

В началото на седмицата картата "Справедливост" се тълкува като получаването на резултати от свършената по-рано работа. Дали ще бъде награда или наказание - зависи от действията ви в близкото минало и трябва да сте подготвени за всякакъв обрат на събитията.

Вторник - Колелото на късмета

Арканата призовава да не пропускате знаците, които показват промяна в живота ви. В началото те ще бъдат извън контрол, но след известно време  ще започнете да контролирате ситуацията.

Вслушайте се в себе си и ще намерите отговори на вълнуващите ви въпроси. Предстоящите промени са за добро.

Сряда - Върховна жрица

Не избързвайте със сериозните решения, за да не пропуснете нещо важно. Придържайте се към приоритетите си. Тази тактика ще ви помогне да не пропуснете нищо съществено. Бъдете внимателни в думите и действията си.

Четвъртък - Император

Действайте разумно въз основа на аргументите на разума. Възможни са неочаквани обрати. Но въпреки това не трябва да се съмнявате в късмета си. Следвайте избрания път с увереност, за да се предпазите от грешки и нещастия.

Петък - Луна

Тази аркана призовава да се откажете от съмненията си, за да направите първата крачка по пътя към щастлив живот, в който няма място за несигурност и страх.  Ако останете верни на принципите си, пред вас няма да има пречки.

Събота - Императрица

Действайте без колебания в осъществяването на плановете ви. Смелостта, оптимизмът и упоритата работа ще ви помогнат да постигнете успех и да се справите с всякакви трудности. Ще се радвате на просперитет, само ако се научите да живеете в хармония със себе си и да не потискате негативното, а го трансформирате в положителна енергия.

Неделя - Сила

Тази карта насърчава да вярваме в себе си и да не се страхуваме от неизвестното. В този ден ще ви бъде много по-лесно да се справите с трудностите и проблемите, ако не се страхувате и действате честно и открито.

Вярвайте в себе си и не се съмнявайте в способностите си. Ще откриете щастието, единствено ако проявите смелост и не се страхувате от новите отговорности.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес