Кое животно си според зодията

13584
Кое животно си според зодията
Снимка: Getty Images/Guliver

Според индианците във всеки от нас живее духа на животно, което отразява вътрешния му характер. А кое е нашето животно зависи от периода на раждане. Ето кое животно сте според зодията:

ОВЕН - Ястреб
Ястребът е роден лидер, работи чудесно в група, но се чувства по-добре сам. Ястребът е спонтанен, страстен и понякога импулсивен. Може да бъде арогантен или егоистичен. Изглежда недостъпен, но вътрешно е изключително състрадателен.

ТЕЛЕЦ - Бобър

Бобърът притежава неограничено време и търпение. Той е хитър, изобретателен и интелигентен. Склонен е да налага мнението на другите. Дълбоко в себе си е състрадателен, лоялен и щедър.

БЛИЗНАЦИ - Елен

Еленът е енергичен и интелигентен. Не се страхува да се шегува със себе си, докато има публика. Еленът е великолепен събеседник, обича партита и забавления. Еленът е много предан и всеотдаен, когато намери своята половинка, но може и да е придирчив в любовта.

РАК - Кълвач

Кълвачът е изключително грижовен, добър слушател, закрилник. Пестелив е и може да направи „от нищо нещо“. Понякога става гневен, ревнив и със собственическо чувство. Действа повече под влияние на чувствата и по-малко на разума.

ЛЪВ - Сьомга

Сьомгата  влага много емоции във връзките си. Често остава силно наранена, ако чувствата й не са споделени. Сьомгата е лоялна, стабилна и всеотдайна, но, когато е наранена, става отмъстителна и егоистична.

ДЕВА - Мечка

Мечката е дисциплинирана, трудолюбива и интелигентна. Мечките не са много сладки същества, но имат огромно сърце, щедри са и дават всичко за близките. В същото време са скромни и срамежливи. Склонни са на скептичност, независимост и усамотение.

ВЕЗНИ - Гарван

Гарванът е идеалният посредник. Той е дипломатичен и добър слушател. Притежава неизчерпаема енергия и лесно създава приятелства. Вътре в себе си е романтичен, търпелив и грижовен. Понякога може да бъде изискващ, груб и дори отмъстителен.

СКОРПИОН - Змия

Змията е мистериозна и интуитивна. Може да бъде забавна и всеотдайна, ако ѝ се довериш. Змията е любвеобилна и лоялна за най-близките. Понякога е гневна, непокорна и с рязко сменящо се настроение.

СТРЕЛЕЦ -  Бухал
Бухалът се движи с вятъра, така и говори. Изглежда импулсивен и подвластен на емоциите, но вътре в себе си е чувствителен. Бухалът общува лесно и цени приятелите. Понякога е дързък, неискрен и дори егоистичен.

КОЗИРОГ - Гъска

Кое е животното, което ви покровителства, според зодията

Повечето хора знаят кой е зодиакалният им знак. Не всички обаче знаем кое животно-покровител ни придружава в житейския ни път като харм...

Гъската е саможива, амбициозна, трудолюбива и всеотдайна. Няма проблеми в общуване с група от хора, но се чувства добре и сама. Гъската е страстна, забавна и щедра. Понякога се държи обсебващо.

ВОДОЛЕЙ - Видра

Видрите са забавни, изобретателни и интелигентни. Танцуват собствения си танц и не ги е грижа за мнението на другите. Лесно общуват и имат много приятели. Притежават въображение и са изключително грижовни. Взискателни са към партньорите си но, когато намерят правилния човек, се отдават на 100%. Склонни са да се изолират сами.

РИБИ - Вълк

Вълкът е страстен и емоционален. В същото време е независим и може да прекара дълго време сам. Вълкът е стадно животно и винаги се стреми да стане част от група или общност. Склонен е да бъде обсебващ, практичен и дори отмъстителен. С близките си е грижовен, мил и много всеотдаен.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com