Когато разсипеш сол - интересни поверия

28980
Когато разсипеш сол - интересни поверия
Снимка: Bruno /Germany / Pixabay

Ако сте разсипали сол, обърнете внимание на деня от седмицата и часа - това е намек от висша сила!

Много предсказания, суеверия и знаци днес се считат за предразсъдъци, докато други са все още актуални и днес. Например, хората все още вярват в знака за разсипана сол. За да тълкувате правилно прогнозата, трябва да обърнете внимание на някои подробности. Нека разшифроваме тайните значения.

Интерпретация

Ако случайно сте разсипали сол, обърнете внимание на деня от седмицата и часа. Това е намек от висша сила.

Кога разсипахте солта? Има значение деня от седмицата, но и времето, когато е разсипана солта. Ето как изглежда това в дни от седмицата:

Понеделник

Ако сте разсипали подправката в понеделник, скоро ще се скарате със съпруга или съпругата си. В една двойка често е трудно да се стигне до общо мнение, така че възникват конфликти. По време на емоциите хората могат да кажат много лоши неща един на друг, ще се появи негодувание. След известно време ще стане ясно, че всичко е казано напразно, а причината за кавгата е напълно нелепа. Помирението все пак ще се случи, но нервите ще бъдат доста изпилени.

Вярвате ли в домашните суеверия?

Вторник

Конфликт с шефа вещае разсипаната във вторник сол. До края на седмицата има много време, което означава, че ще има време за смяна на обстановката и разтоварване от стреса. Шефът, въпреки че ще е приятелски настроен, ще окаже натиск върху отбора. Работната атмосфера от това само ще се задълбае, а постоянният мониторинг на служителите ще влоши ситуацията. Крайният резултат ще пострада от всичко това. Отношенията между екипа и ръководството ще се разбалансират за дълго време.

Сряда

Поръсената сол в сряда е за добро. Промяна на обстановката или комуникация с хора, с които не сте се виждали дълго време, ще се случат преди края на седмицата. По-добре не отказвайте внезапни срещи и предложения, защото те ще завършат добре и за двете страни.

Четвъртък

Поръсена в четвъртък солта е сигнал за предстоящ конфликт с родителите. Кавга може да възникнат заради дребна битова ситуация или по-важен проблем. Не приемайте присърце поличбата, защото изходът ще е добър. Скандалът ще утихне, след като всички проблеми бъдат решени.

Неразбирането ще помогне за разрешаването на въпроси, които вие и вашите роднини не смеете да повдигнете от дълго време.

Петък

Разсипаната сол в петък обещава късмет. Късметът в личния живот и работата ще ви съпътства дълго време. Всичко ще се окаже закачливо. Може би след дълга връзка ще чуете предложение за брак или неочаквано повишение в работата. Семейният живот ще бъде спокоен, но щастлив.

Знаци и СУЕВЕРИЯ - Защо не трябва да се сяда върху масата

Събота

След като разпилеете солта в събота, това ви предвещава предателство от съпругата/съпруга. Изневярата ще бъде трудно изпитание за двойката. Дори и двамата да искат да запазят връзката си, едва ли ще успеят. Доверието ще изчезне и раздялата ще е неизбежна.

Неделя

Ще има проблеми с колегите, ако разсипете „бялото злато” и то в последния ден от седмицата. В близко бъдеще ще възникнат проблеми, които няма да могат да бъдат решени мирно. Може да има различни мнения за това как да се осъществи проектът. Няма да се намери решение. Това ще забави сроковете за изпълнение на заданието. Конфликтите ще се отразят на заплатата през следващия месец.

В заключение:

Дълго време солта се смяташе за най-силното магическо вещество. Използвала се е като защита срещу зли духове, за пречистване. Подправката дори била осветена в църквата, защото смятали, че носи щастие и здраве. По време на скандали или неприятности светещата подправка се разпръсквала по ъглите и всичко си идвало на мястото.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com