Когато тези 3 зодии са ви врагове, спукана ви е работата

27736
Когато тези 3 зодии са ви врагове, спукана ви е работата
Снимка: iStock

Има някои зодиакални знаци, които са изключително отмъстителни и състезателни. Определено трябва да държите ситуацията под око, ако имате врагове от тези зодии. Те могат да усетят слабите ви места и веднага ще се постараят да измислят такъв план, че да ви ударят именно там, където ще ви заболи най-много. Нямат скрупули и могат да действат много подмолно, така че се пазете. Ето и от кои представители на зодиака трябва да се пазите:

Телец

Телците са сред най-инатливите зодиакални знаци. Те винаги искат нещата да се случват по техния начин, мразят да им противоречат и да спорят с тях. Почти е невъзможно да спечелите битка с тях, защото ще опорстват до последно. Ще вложат всичките си сили и цялото си старание, за да ви победят. Избягвайте да им противоречите, особено когато сте наясно, че ще предизвикате гневното им състояние - тогава те стават неразпознаваеми и губят разсъдък. Може да сторят неща, за които самите те ще съжаляват, но няма да си признаят. Възможно е и да се преструват на ваши близки приятели, за да се доближат и да ви опознаят, а след това да ви забият нож в гърба.

Най-големият ВРАГ на всяка от 12-те зодии

Рак

Представителите на този зодиакален знак са изключително подвластни на емоциите си. Когато се чувстват отхвърлени, застрашени или нежелани, те могат да изградят защитна стена и да започнат да ви отвръщат с негативни емоции. Когато натрупат яда в себе си, могат да станат сред най-опасните ви врагове. Освен че по принцип прекаляват с драматизма, те ще започнат да разпространяват и неверни сведения за вас. Ще се опитат по всякакъв начин да ви го върнат и да ви злепоставят пред обществото, за да повлияят на добрата ви репутация. Действат доста необмислено и често съжаляват за своите думи.

Скорпион

Скорпионите са познати като едни от най-отмъстителните хора в зодиака. Те са изключително опасни, когато се разгневят, а ако ги предадете или им навредите - не очаквайте, че ще ви се размине безнаказано. След затишието предстои ужасна буря - внимателно и изкусно ще обмислят план за отмъщение, в никакъв случай няма да ви го простят. Като врагове те са сред най-опасните ви конкуренти. Трябва постоянно да сте нащрек, защото във всеки един момент може да ви атакува. Ако е ваш верен приятел, може дори да отмъщава наравно с вас и да се бори с вашите врагове. Те обичат битките дори само за “спорта”. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 10 май /валутен калкулатор/

Гордън Рамзи открива най-високия ресторант в Лондон

Кои комплименти си мечтае да чуе всяка жена?

Тези 6 биохакинг техники ще забавят стареенето

8 гениални лайфхака със сапуна за пране от миналото, които са полезни и днес

За какво най-много съжаляват хората на средна възраст?

Храни, които НИКОГА не трябва да давате на котките

Защо яйцата за закуска са най-полезни?

Не само досаден плевел: Неочаквани ползи от глухарчето

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com