Кого ненавижда най-много всяка зодия?

9737
Кого ненавижда най-много всяка зодия?
Снимка: Pixabay

Всяка зодия си има друга, с която са като куче и котка. Сайтът Thought Catalog са събрали на едно място именно тези съперничества, а ние решихме да ви ги представим в настоящата статия. 

Овен ненавижда: Скорпион

Докато и двамата споделяте интензивност, тя обикновено е единственото, с което можете да се свържете. И двамата стигате до заключения доста бързо и не се страхувате да спорите - което е почти всичко, което правите. Скорпионите са загадъчни и не се отварят лесно, което е напълно противоположно на вашата изходяща и отворена натура. Когато Скорпионите са дълбоко в унисон със своите емоции и са интроспективни, вие сте по-свързани с физическия свят около вас и предпочитате да предприемете действия. 

Телец ненавижда: Стрелец

Не сте фен на промяната и те ви стресират. Стрелецът винаги излиза извън зоните на комфорт и ви предизвиква да направите същото и дори да е направено с най-добри намерения, не можете да го понесете. Въпреки че оценявате тяхната честност, това не компенсира реалността, че просто подхождате към света по два напълно различни начини.

Близнаци ненавижда: Козирог

Опитвате се по най-добрия начин да разберете гледните точки на другите, но когато става въпрос за Козирози, имате доста трудно време с него. Козирозите са много изпитани и са верни и са толкова популярни в това, което правят. Просто се чувствате прекалено ограничени около Козирозите и смятате, че те са прекалено вкочанени, за да бъдат дългосрочни. Те ви разглеждат като твърде разпръснати и неспособни наистина да се ангажирате. 

Рак ненавижда: Водолей

Тук просто няма много общи точки. И двамата притежавате огромна способност да се грижите за другите, няма спор за това. И все пак вашите нужди и желания просто не се събират. 

Лъв ненавижда Девите

Вие двамата не сте полярни противоположности, но определено не се получава - често болезнено. Те не разбират защо всичко трябва да бъде спектакъл и вие не разбирате защо те просто не могат да се разхлабят веднъж за известно време.

Дева ненавижда: Лъв

Опитайте се колкото може, Лъвовете просто не са тези, с които работите добре. Можете да оцените тяхната увереност, но след кратко време сте склонни да ги възприемате като крещящи и арогантни. 

Везни ненавижда: Овен

Въпреки че оценявате насърчителната подкрепа на Овена, тя просто ви се струва агресивна и поразителна. Те са спонтанни и определено не се страхуват от грандиозни жестове - които искрено обичате - все пак нравът на Овена може да бъде малко неконтролируем и вашият чувствителен дух трудно се справя с тяхната откровеност. 

Как да съблазните мъж като знаете зодията му

Всички се влюбваме. За много жени личното щастие е на първо място. И често се случва мъжът, който харесват, да не им обръща внимание ил...

Скорпионите ненавиждат: Близнаци

Дори като приятели, вие искате да можете да се отворите и да им покажете тежките, по-тъмни части от себе си, а Близнаците просто не са тези, които искат да се справят с това тегло. Трудно е наистина да се разберете, дори когато искате.

Стрелец ненавижда: Телец

Вие сте гъвкави и отворени за всичко, Телецът е упорит и знае точно какво иска - и няма да се задоволи с нищо друго. Въпреки че и двамата сте честни, вие също не разполагате с най-добрия такт, когато изразявате мнението си и е трудно да поддържате нещата лесни между вас двамата. Не разбирате твърдостта на Телеца, а те не разбират липсата ви на ангажираност към едно място или човек.

Козирог ненавижда: Близнаци

Ето какво ви очаква през февруари според зодията ви

ОВЕН Новият месец идва с нови перспективи и възможности за бизнес начинания. Време за укрепване позициите на работното място. Ще изгла...

Вярвате, че традицията и структурата наистина помагат на хората да процъфтяват. И двамата просто виждате света твърде различно и е трудно да намерите нещо общо. 

Водолей ненавижда: Рак

Раците са емоционално интензивни, съсредоточени в ангажираността и предпочитат да останат у дома. Вие сте независим, отворен и искате да изследвате и подобрите света около вас. Вие не искате да бъдете обвързани, а Раците искат. Просто нямате същите интереси или желания.

Рибите ненавиждат: Дева

Вие сте чувствителни и обичате да избягвате конфликти, когато можете. Девите са критични и понякога могат да бъдат сурови. Въпреки най-добрите ви усилия, просто не можете да разберете как Девите могат да бъдат толкова откъснати и непоклатими, когато Девите вярват, че сте твърде емоционални и нерешителни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com