Кои са били най-големите пороци на великия ЧАРЛИ ЧАПЛИН

12617
Кои са били най-големите пороци на великия ЧАРЛИ ЧАПЛИН
Снимка: Public Domain

Чарли Чаплин е световноизвестен актьор, любим на много. Обаче въпреки че той е създал един забавен и миловиден образ пред обществото, истинската му същност съвсем не е такава. Всички звезди имат свои тайни и пороци, а някои от истините за тях биват разобличени едва след смъртта им. 

Чарли Чаплин е роден на 16 април в Лондон, но за съжаление съдбата му не е благосклонна – баща му е пияница, а майка му е психично болна. Чарли обаче обича да се учи, винаги развеселява и танцува за децата от квартала. През 20-те години той вече става известен и покорява холивудската сцена. Той обаче също си има своите пороци, които са свързани със сексуални преживявания. Особено засилен е бил афинитетът му към по-малки девойки, дори два пъти се жени за 16-годишни момичета. Има общо 4 брака, като последната му жена е с цели 32 години по-млада от него.

Чарли Чаплин: Плакал съм повече, отколкото те са се смели

Нека започнем с няколко впечатляващи мисли: 1. Ден без смях е пропилян ден. 2. За да се смееш искрено, трябва да можеш да вземеш болк...

Първия си брак сключва през 1918 г. с тогава 16-годишната Милдред. По това време той е на 29 години и се жени за нея, защото мисли, че тя носи детето му. През двугодишния им съвместен живот той се държи неуважително с нея, обижда я и самата тя споделя, че Чаплин изобщо не е мъжът от екрана и това е най-ужасното ѝ време.

Вторият му брак се осъществява през 1924 г. отново за 16-годишна девойка, но той вече е на 35. Причината и тук е бременност, като Чарли принуждава младото момиче да се омъжи за него. Бракът им продължава 3 години, като и втората му съпруга потвърждава думите на първата, дори добавя, че той я принуждава да споделят леглото си и с други хора. Този случай обаче придобива повече гласност заради събитията в съда и така част от тъмната страна на Чаплин е разкрита. 

Това обаче не попречва на известността му, след известно време, през 1936 г. среща и третата си съпруга, отново доста по-млада от него. Чак на 50-годишна възаст той среща истинската любов в очите на Уна О‘Нийл, която е едва на 18 г. Разликата в годините отново не поражда притеснения и този път бракът им се задържа до смъртта му през 1977 г., като през този период жена му му ражда 8 деца.

През целия си живот Чарли Чаплин има безброй любовници и е замесен в редица любовни афери, като се смята, че общият брой на жените, били с него, е над 2000. Някои от тях дори имат деца от него, като изключваме съпругите му.

15 незабравими цитата на Чарли Чаплин

Сър Чарлз Спенсър Чаплин е легенда, към която винаги ще се връщаме, колкото и години да минават. Вечен киноактьор, сценарист, режисьор,...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 грешки, които туристите допускат по време на пътуване

Съвместими ли сте? 3 типа сексуален темперамент във връзките

Няма магия: жените с тези качества винаги имат много почитатели

3 неочевидни признака, че шефът ви е психопат

Как да манипулираме манипулаторите?

Има ли прилика: Как е изглеждал истинският султан Сюлейман в живота?

Те крадат младостта ви: 6 навика за красота, които трябва да забравите до 40-годишна възраст

Тези зодии са любимци на всички

Защо се появяват синини по ръцете без причина?

Кошмарни: Тези зодии постоянно променят настроението си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com