Кои са четирите типа мъже според източния календар и какъв е характерът им?

13306
Кои са четирите типа мъже според източния календар и какъв е характерът им?
Снимка: iStock

Изтокът се отнася изключително сериозно към зодиакалните знаци и с твърдото убеждение, че те предопределят не само характера, но и съдбата на човек, чертаят пътя му и могат да му помогнат, ако притежава нужните познания, или да му навредят, ако не се съобразява с препоръките за зодията си. Според източния календар има четири типа мъже, като всеки тип се определя от годината на раждане.

1.       Рицари

Пазете се от тези мъже, те могат да ви окажат негативно влияние

През целия си съзнателен живот мъжете изпълняват роля първо на синове и братя, после на съпрузи, бащи и т.н. Някои от тях обаче могат д...

Това са мъжете, родени в годината на бика, змията и петела. Те са смели войни, печелещи всяка битка – в миналото на бойното поле, днес на полето на труда, кариерата или любовта. Името им не е случайно – подобно на хладната рицарска броня, скрила горещо сърце, зад студения им поглед се крие раздаващ се човек, винаги готов да помогне на нуждаещите се, на слабите, на беззащитните. Мъжете рицари са надарени с логика и ум, но и със самомнителност. Те често страдат от липса на самочувствие и комплекси за малоценност, въпреки целеустремеността, с която водят битките в живота си, и въпреки победите си. Тъй като не вярват в себе си, имат нужда да бъдат заобиколени от хора, които вярват в тях, да получават похвали и да чуват често колко значими, смели, успели и велики са.

Като половинки в живота и съпрузи са страстни, ревниви, изискващи вярност и себеотдаване. В замяна дамата получава същото – този мъж е готов да жертва всичко за любимата си – дори живота си.

2.       Господари

Това са мъжете, родени в годината на коня, тигъра или кучето. За тях се счита, че са родени кариеристи, които с лекота постигат успех, богатство, признание, постове, но не и хармоничен семеен живот. Любовта не им е силна страна и я използват за муза и вдъхновение, но рядко успяват да ѝ се насладят или да сбъднат любовните си трепети. Държат юздите на живота си здраво в ръцете си и имат волята и силата да успяват. Лишени са от инат, но са надарени със силата да устояват на бурите и да катерят професионалната стълбица.

Като партньори за брак са отговорни, грижовни, но често идеализират половинката и очакват от нея повече, отколкото обикновена жена може да им предостави. Те често не обичат човека до себе си, а някакви нереални представи за него, които са си изградили сами в мечтите си. Сблъсъкът с реалността може да е катастрофален. Ако желаете да задържите мъжа господар, трябва да сте едновременно топ домакиня, топ бизнес дама, топ любовница и топ майка – можете ли да издържите да бъдете непрекъснато на върха на всички тези роли в обществото?

6 типа мъже, от които дамите трябва да бягат презглава

Любовта често заслепява жената, минават години, преди тя да започне да осъзнава, че живее с опасен човек. Ако знаете предварително от к...

3.       Чаровници

Това са мъжете, родени в годината на заека, овцата или глигана. За този тип мъже е характерно, че използват чара и визията си, кокетничат, за да постигнат целта си. Считат външната красота за ключова и съумяват да успяват в живота, използвайки своята. Дори да не блестят с идеална красота, те знаят в какво е чарът им и умело го прилагат. Като характер са прагматични, а вродената им интуиция им помагат да

взимат правилни решения, да предугаждат събитията и да ги изпреварват, извличайки полза за себе си.

В любовта и семейния живот никога не се разкриват напълно. Трудно изразяват любовта си и предпочитат да бъдат ухажвани и обичани, отколкото самите те да ухажват дамата до себе си.

4.       Странници

5 странни неща, които правят мъжете, когато харесват някоя жена

Колкото и невероятно да звучи, истината е че мъжете са доста страхливи, когато искат да изразят симпатиите си към някоя жена. Обикновен...

Това са мъжете, родени в годината на дракона, плъха или маймуната. В тях е заложено да гледат идеалистично на живота. Често се надценяват и считат, че възможностите им са по-големи, което води до проблеми в работата. Отличават се със спокоен характер, баланс, кротък нрав, често са тихи, елегантни, нежни и с добро отношение към околните.

В любовта и семейния живот странниците са родени, за да обичат – живота, хората, природата, дамите. Те могат да обичат целия свят и да се посветят на един-единствен човек, ако намерят точния. За странниците любовта е и отговор, и път, и движеща сила.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com