Кои са ерогенните места на всяка зодия

11793
Кои са ерогенните места на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

При звездите всеки знак от зодиака има свои собствени характеристики. Това се отнася не само за вашата личност, но и за други качества, които притежавате. Открийте къде са вашите ерогенни зони и се насладете на пълния си потенциал. 

В астрологията на всеки от зодиакалните знаци е приписана определена част от тялото. Ето защо звездите познават желанията и са в състояние да насочат правилния път към ерогенните зони. Разберете кои ерогенни зони са определени за вашия зодиакален знак и следвайте тези съвети в спалнята и ще изпитате невероятно блаженство. 

Ерогенни зони според зодиакалния знак!

Овен

Овните са много смели в спалнята. Обичат да експериментират и затова са отворени за различни предложения. Неговите ерогенни зони са ушите и главата

Телец

Те обичат, когато носът и устата им са докосвани. Именно тези ласки доставят най-голямо удоволствие на Телеца. Хората от този знак на зодиака придават голямо значение на малките неща.

Близнаци

Близнаците са много отворени за новостите. Обичат разнообразието, така че охотно се съгласяват на различни експерименти. Най-добрите ласки за тях са гърдите и ръцете.

Рак

Изглаждането на кожата е истинска наслада за тях. Раците придават голямо значение на нежността. Близостта и отношенията с другите са много важни за тях.

Лъв

Хората от тази зодия харесват, когато получават много внимание. Най-добрите ласки за Лъв са поглаждане и масаж от двете страни на гърба.

7 ерогенни зони из мъжкото тяло, които е време да научиш

Жените вечно се оплакват, че мъжете не им обръщат достатъчно внимание по време на любовната игра. Или първо се насочват към гърдите, ил...

Дева

Девите са много задълбочени и педантични. Те не обичат изненадите, затова предпочитат да планират всичко предварително. Девите имат много чувствителен корем около пъпа.

Везни

Повечето Везни учат визуално, така че обръщат специално внимание на външния вид на партньора си. Задните им части са особено чувствителна зона.

Скорпион

Ерогенните зони на тези зодии са … (ЧАСТ I)

Зодията може да разкаже много за своя представител. Хороскопите помагат да се разкрие характера на човек, неговата съвместимост с други...

Хората под този знак са много потайни и не обичат да разкриват сексуалните си предпочитания. Ерогенните зони на Скорпиона са разположени около перинеума.

Стрелец

Стрелците са много мързеливи по природа. Нежните ласки по бедрата със сигурност ще бъдат най-доброто въведение в любовните забавления.

Козирог

Повечето Козирози се държат така, сякаш нямат прекомерни сексуални нужди. Техните ерогенни зони са стъпалата. Нежният масаж със сигурност ще доведе Козирога до върховна наслада.

6 ерогенни зони, с които ТЯ ще достигне до оргазъм

Мъжете все пропускат местата, които подлудяват жените. Карат направо към същинската част и не осъзнават какво огромно влияние имат друг...

Водолей

Хората, родени под тази зодия обичат много разнообразие в спалнята. Водолеите ще харесат най-много масажа на прасеца, този тип конвергенция ще ги направи много стимулирани.

Риби

Хората от тази зодия са много деликатни и привързани. Рибите могат да реагират много силно на ласки. Краката им са особено "уязвими". Лекият масаж със сигурност ще ги направи готови за още повече. 

Сега вече знаете кой, как и къде...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Гозба на деня - Домашно пържено кюфте, царят на българската кухня

Колко ястия се слагат на масата на Великден?

Велика събота 2024 - какво може и какво НЕ може да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com