Кои са най-критичните и осъдителни зодии

2440
Кои са най-критичните и осъдителни зодии
Снимка: Istock

Когато човек е във връзка, той доста често е критичен към своя партньор. Ако критиката е градивна, в това няма нищо лошо, защото може да доведе само до подобряване на взаимоотношенията. Когато обаче тя е разрушителна, много е вероятно да има неприятни последици за критикуващия и за връзката като цяло.

Запознайте се отблизо с 5-те на най-чувствени зодии

Много хора приемат партньора си като даденост и смятат, че могат да му кажат каквото си поискат и той не бива да се сърди или засяга от думите, които е чул. Това обаче изобщо не е вярно. Това, че някой ни е близък, не означава, че може да го критикуваме постоянно и да се отнасяме с него като с наша собственост.

Вижте кои са най-критичните и осъждащи зодии :

Овен

Сигурно не се учудвате, че започваме с този зодиакален знак. Овните са доста темпераментни личности, държат на своето и трудно отстъпват по време на спор. Представителите на тази зодия имат свои представи за това как трябва да се развива тяхната връзка. Те обичат истински половинката си до момента, в който тя не кривне от правия път. Тогава те започват с критиката си, която може да бъде унищожителна. Целта на Овена е да доминира, а това се постига чрез отслабване на защитните и съпротивителни сили, т.е като успее да вмени на партньора си съмнение в неговите собствени възможности. Уроците, които един Овен ще даде на своята половинка, винаги работят в негова полза.

Близнаци

За някои хора е доста трудно, дори невъзможно, да имат връзка с Близнаци. Обикновено те се появяват точно тогава, когато животът на човек е пълна каша и не знае накъде да продължи. Близнакът идва и грабва бъдещия си партньор, понасяйки го на своите приключенски криле. Лесно е да се влюбиш в Близнак, защото той е супер бъбрив, енергичен и положително настроен към живота. И в началото си мислите, че Господ ви е пратил ангел, който да ви спаси. С течение на времето обаче Близнаците бавно и мъчително започват да заливат с критика своя партньор, да го осъждат за неговите постъпки и да го карат да изпитва съмнение в собствените си възможности. След известно време е възможно Близнаците да започнат да мразят половинката си, дори да я презират. Представителите на тази зодия устройват връзката си по своя вкус, докато в един момент просто не решат да извадят емоционалния меч и да посекат душата на партньора си, без дори да се поколебаят.

Как истинската любов променя всяка зодия - част първа

Везни

Сигурно ще ви се стори странно, но Везните могат да бъдат супер критични. Те го правят по пасивно-агресивен начин, което може да влуди техния партньор и да го извади извън равновесие. Постоянната и нарастваща с времето осъдителност на Везните може да накарат дори най-спокойния и търпелив човек да ги намрази и да изпитва неприязън всеки път, когато усети осъдителна нотка в техния глас. Везните обичат на намекват, мрънкат, да говорят какво биха направили те в дадена ситуация, да дават примери, а понякога дори директно да контролират своята половинка. С течение на времето представителите на тази зодия все по-малко се интересуват от чувствата, мислите, действията и идеите на партньора си, освен ако те не съвпадат напълно с техните.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да изберем перфектното агнешко месо

Как да познаем истинските сребърни прибори, а не посребрените?

Новите топ 10 признака на истинската любов

На кого е кръстено международното летище в Мюнхен?

Ето как да пръскате спрея за нос: тайна, която може би не знаете

Името на кого носи международното летище в Атина?

Как трябва да се варят великденските яйца?

Как се нарича страхът от високо?

Как да си направим тинктура от глухарче?

Как най-лесно се свалят стари тапети?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com