Кои са най-развратните градове в Европа?

42866
Кои са най-развратните градове в Европа?

Британският град Карлисъл е най-развратният в Европа, показва изследване на сайта seekingarrangement.com за запознанства на богати мъже, търсещи връзка с по-млади жени.

Изследването, осъществено от сайта, за да разбере сексуалните навици на богатите си членове, показало, че 100% от мъжете в британския град са спали с повече от седем души, като повечето са си лягали с два пъти повече.

За целите на изследването били анкетирани 25 000 души, регистрирани в сайта, предаде БГНЕС.

Прага е вторият най-развратния град в Европа, като 79% от мъжете са имали седем и повече сексуални партньори. На трето място е Виена, където 76% от представителите на силния пол са имали седем или повече сексуални партньори.

Изследването показало също така, че хората в Европа са по-развратни от тези в Америка, където само 38% от анкетираните заявили, че са имали седем или повече партньори в леглото.

Най-благоприличният град в Европа е Единбург в Шотландия, където 72% от мъжете са имали само три до четири сексуални партньорки. На второ място е Неапол със 70% и Париж, известен като града на любовта, с 69%.

"Богатите мъже са материални и ценят различните преживявания. Повечето от тези мъже имат географско предимство да живеят в големи градове със засилен трафик и добро количество слънчева светлина, естествени афродизиаци. В комбинация с привлекателността на богатството не е чудно, че тези мъже са толкова задоволени", казва създателят на сайта Брандън Уейд.

Редактор: Калина Здравкова

Оливия Уайлд разказва за креватните си изпълнения

Сексапилната холивудска актриса Оливия Уайлд разкри малко повече за креватните си изпълнения и вълнения през годините. Звездата, която ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com