Кои са най-стабилните зодии?

16246
Кои са най-стабилните зодии?
Снимка: Pexels

Нека видим кои са най-стабилните зодии в зодиака. Някои са по-лабилни, докато други са истински скали. 

1. Козирог: Донякъде стабилен

Козирогът не е от онези, които се хвърлят срещу други хора. Те си имат своите драматични дни, разбира се, но кой няма? Ако обаче Козирог отива на някакви емоционални влакчета, най-вероятно няма да ви покани за разходка. Тази зодия е склонна да крие емоциите си зад грубия си екстериор. Въпреки че, те могат да бъдат най-мрачните от неподходящите, те са професионалисти в изрязването на пространства за себе си. Така че, освен ако не сте близки приятели с Козирог, вероятно няма да видите как се разплитат. Поверителността е ключова за тези морски кози.

2. Лъв: Стабилен

Лъвовете обичат да бъдат в центъра на вниманието, това е сигурно. Те са склонни да бъдат емоционално стабилни, което им улеснява поддържането на дълготрайни приятелства. По-вероятно е да помогнат на приятел чрез нервен срив, вместо да го имат сами. И все пак те отказват да бъдат третирани като изтривалка или вашият терапевт. Лъв няма проблем да помогне на приятел в нужда, но ако връзката започне да става токсична, те ще очертаят ясна граница между вас двамата.

3. Дева (23 август - 22 септември): Стабилен

Не е тайна, че Девите държат нещата заедно. Те са склонни да разделят емоциите си, което не е непременно хубаво нещо, но те не са тези, които имат драматичен изблик. Да бъдеш спокоен, хладен и събран - и организиран, разбира се - е личният девиз на всяка Дева. Девите са склонни да разчитат на експерти, когато имат проблем. Ако колата им се повреди, те ще се консултират с механик, а не с най-добрите си приятели, за съвет по колата. Те възприемат подобен подход, когато става въпрос за справяне с чувствата си. Когато се съмнявате, те резервират допълнителна сесия с терапевта си и запазват нестабилните си чувства за себе си.

Кои са кардиналните, фиксирани и променливи знаци в астрологията?

В астрологията знаците се делят на кардинални, фиксирани и променливи. В тази статия ще обясним за различните категории и с какво са ха...

4. Скорпион: Много стабилен

Само защото Скорпионите са най-забавните от всички зодии, това не означава, че са емоционално нестабилни. Всъщност Скорпионите са шампионите в това да не приемат нещата твърде лично и да извадят токсичните хора от живота им. Едно нещо, върху което всеки Скорпион трябва да работи, обаче е да знае, че нестабилните хора обикновено са привлечени от тях. Скорпионите са толкова чувствителни, че им е лесно да се погълнат от нечия нестабилна бъркотия и драма. След това те правят тази драма единствения си фокус.

5. Водолей: Най-стабилен

Ако искате да се свържете с нестабилен знак, не бягайте във Водолей. Водолеите са експерти по овладяване на емоциите и решаване на конфликти челно. Те наистина са добри в разбирането, когато трябва да отделят място за себе си. Понякога те са толкова стабилни, че може да изглежда малко обезпокоително. Почти сякаш трябва да хвърлят няколко истерики тук-там, само за да не свикнат да се държат като робот през цялото време.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com