Кои са недостатъците на зодия Риби, от които страдат най-близките им хора

25970
Кои са недостатъците на зодия Риби, от които страдат най-близките им хора
Снимка: Pixabay.com

Всеки човек си има недостатъци, които се стреми да преодолява или да превърне в качества и това е нещо нормално. Хубавото е, че се опитваме да се променим, защото никой друг не може да ни накара да го сторим. И в този ред на мисли днес ще разгледаме недостатъците на зодия Риби – тези креативни емоционални създания. Какво ли крият още в себе си?

Добри, мили и грижовни: 3 зодии с ангелска душа

Твърде наивни са и податливи на манипулация – лесно можете да ги излъжете. Малко им трябва, за да повярват в нещо, което е пълна измислица.

НАЙ-РАЗБИРАЩИТЕ знаци на зодиака!

Не много от нас са в състояние да обработят мислите на някой друг и да стъпят на тяхно място, за да видят дали наистина са сгрешили. Да...

Не обичат да поемат отговорност – винаги ще ви помогнат, ако могат, ще ви дадат съвет, ще ви изслушат, но просто не обичат да поемат отговорност за вас или за постъпка, която те трябва да извършат. Често, ако нещо се провали, обвиняват другите, не и себе си. Просто нямат сили да се справят със срама, разочарованието и тъгата от грешката, която са извършили.

Животът с тях не е лесен – чудесни приятели, но трудни партньори за живеене. Трудно ще ги накарате да се заемат с домакинска работа или с други скучни за тях задължения у дома. Това поражда конфликти и спорове с половинката, защото тя не може да се нагърбва с всичко. От рибите излизат добри родители, които обаче е по-вероятно да разглезят децата си.

Живеят в свят на мечти – Рибите често слагат своите розови очила, защото реалността им изглежда твърде сурова. Създават си свой измислен свят, в който царува хармонията и всичко е красиво и радостно. Ето защо те също имат нужда от помощ, от човек, който ще ги приземи.

Има нужда от постоянна грижа – искат около тях винаги да има човек, който да ги напътства, да ги съветва и пази. Сякаш сами не могат да се справят с нищо, винаги искат чуждо мнение.

Зодиите, които винаги следват правилата

Когато става въпрос за правила, има хора, които обожават да нарушават правилата. За тях това е забавно и им дава чувство на вълнение, т...

Не обръщат внимание на важни неща от живота – тук говорим за по-сериозните задължения на всеки човек като плащане на сметки, поправяне на разни неща у дома и т.н. Те просто не забелязват тези неща, често закъсняват с плащанията. Дори в дома им да цари хаос, те ще си легнат кротко и ще почетат книга или ще си пуснат филм.

Не умеят да пестят пари – могат да похарчат последните си пари за скъп ресторант или дреха, само и само да се почувстват важни и специални. Понякога може дори да пипнат парите за битовите сметки, ако приятел ги покани да излязат на по питие.

Кои зодии се грижат прекалено много на външния си вид?

Могат да приемат изневяра, ако няма чувства – могат и да извършат такава. За тях това не е толкова страшно, а просто разнообразие. Разбира се, говорим ако няма емоции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com