Кои украшенията стават щит срещу злото

8185
Кои украшенията стават щит срещу злото
Снимка: iStock/Guliver

Защо трябва да се носят защитни амулети и бижута? Вероятно вече сте забелязали, че хората често носят защитни бижута на китката си: гривни, дрънкулки, връвчици, дори ръчен часовник могат да предпазят техния носител от зли очи и беди.

Най-ефективният амулет е оригинален израелски червен конец, носен на китката. Конецът е мощен талисман за късмет със защитни свойства. Екстрасенсите вярват, че тази проста "декорация" може да спаси собственика си от негативното влияние на недоброжелатели.

Магията на възлите

Възли на конците трябва да се връзват, ако се нуждаете от подкрепата на висшите сили. Те помагат за постигането на късмет в живота. Ког...

Вълнен червен конец на китката

Червеният вълнен конец трябва да се носи на лявата китка. Преди да завържете конец на китката си, трябва да прочетете върху него специална молитва срещу беди и зли очи: „Свързан с конци, свързан с кръв, душата ми ще бъде моята защита, а мислите ми ще станат действие. Ще се обвържа с тази нишка, ще изчезна от очите на злото. Не ставай жертва на чуждото зло. Нека е така. Амин ". След това трябва да потопите конеца в светена вода и после да го завържете на лявата китка.

Истинският червен конец от Йерусалим на китката дава магическа защита от беди и зли очи, сравнима със защитата на сребърна  топлийка, която се смята за силен талисман на късмета. Конецът на китката поема тежестта на отрицателната енергия, пречейки ѝ да навреди на самия човек.

Ако конецът на китката ви се скъса

Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения

Понякога въздействието на външни фактори и външна намеса може да разруши нашите планове. Друг път това се случва заради факта, че не ст...

Всеки защитен амулет абсорбира отрицателната енергия, преди да е достигнала до човека. Ако някой се опита да ви навреди, тогава конецът, след като е поела целия негатив, рано или късно ще се скъса, в това червената нишка е подобна на сребърната топлийка. Тя, след като е защитила собственика си от силно влияние на отрицателна енергия, започва да почернява или ръждясва. Така че, ако сте скъсали или загубили червения си конец, знайте, че той ви е предпазила от нещастие и е изпълнил целта си.

В момента много магьосници възприемат червения конец на китката като отличителен знак. Смята се, че човек, носещ талисман срещу нещастия, е податлив на външни влияния. Затова те ще се опитат да му навредят. Препоръчва се да не се показва конеца на китката на никого, за да не се провокират недоброжелателите.

Конецът на китката има и други магически характеристики. Много практикуващи магьосници са сигурни, че може да излекува болката в ръцете и ставите, да нормализира кръвното налягане, но това е тема за отделна статия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com