Кой е вашият най-голям емоционален товар според зодията

4348
Кой е вашият най-голям емоционален товар според зодията
Снимка: JALAL SHEIKH / Pixabay

Всеки човек е чувствителен към различни неща – например, това, което вас ви смущава, може изобщо да не притеснява човека до вас. Зодията оказва влияние върху емоционалните тригери, които се очаква да имате. Емоционалният тригер представлява всичко, което създава неприятна чувства у човек и го кара да се чувства некомфортно.

Вижте кои са най-големите емоционални тригери за различните зодиакални знаци:

Овен

Да не се чувства достатъчно продуктивен и да бездейства

Най-големият емоционален тригер за първия знак от зодиака е бездействието. Овните имат състезателен характер и хич не им допада, когато са непродуктивни. Представителите на този зодиакален знак се чувстват най-добре, когато са ангажирани, работят и успяват да изразходят огромното количество енергия, която имат.

Телец

Да усеща несигурност от промяна или да преживее провал

За Телците справянето с провали и ситуациите, които му носят несигурност са най-големият емоционален тригер. Телецът хич не обича да не усеща почва под краката си, което е нормално за земен знак. Промените предизвикват сериозни притеснения у представителите на този зодиакален знак.

15-ти ноември: За кои зодии Срядата ще бъде истински празник?

Близнаци

Да водят скучен и монотонен начин на живот

Близнаците са вечно търсещи приключения и скучният живот може да ги накара да се почувстват изключително зле и да изпаднат в депресия. Повтарящите се цикли и сивото ежедневие предизвикват безпокойствие в Близнаците.

Рак

Да бъдат уязвими пред непознати

Раците изключително много се притесняват да бъдат уязвими пред нови хора. Те са сдържани личности, които трудно се отпускат пред непознати и не обичат да излизат от зоната си на комфорт. Новите запознанства често предизвикват неприятни чувства у тях.

Лъв

Да игнорират неговите чувства

Ако един Лъв усеща, че хората, на които държи, го игнорират и не му обръщат достатъчно внимание, то той няма да се чувства никак добре в кожата си. Лъвът обича да бъде център на внимание и да го величаят.

Дева

Да се държат грубо

За земната Дева най-големият емоционален тригер е грубото поведение. Те не могат да търпят някой да им говори назидателно или да им повишава тон. Девите са изключително вежливи, услужливи и възпитани и не могат да приемат факта, че на Земята има арогантни и безочливи хора.

Везни

Да им се налага да се справят с несправедливости

За Везните справянето с всякакъв вид несправедливости в техния живот е най-големият им емоционален тригер. Ако някой се отнесе нечестно с тях, те го приемат изключително тежко. За Везните е важно да се научат, че не всичко зависи от тях и да станат поне малко непукисти.

Скорпион

Да трябва да се справят с лъжи 

Скорпионите се чувстват предадени, когато някой наруши техния вътрешен мир, като ги лъже. Те мразят до дъното на душата си лъжците, дори тези, които казват уж “бели” лъжи. Хубаво е представителите на този зодиакален знак да се научат да не таят злоба към такива хора, а просто да не бъдат част от живота им.

Стрелец

Някой да се опитва да ограничава свободата им

Стрелците определено обичат своята свобода, да се движат и да се впускат в нови приключения. Когато някой се опитва да ги ограничава, те се чувстват все едно се задушават.

За каква идеална среща мечтае всяка една от зодиите?

Козирог

Да не отговаря на своите собствени очаквания и изисквания

За Козирогът най-големият емоционален тригер е да не оправдае очакванията, които има към себе си. Представителите на тази зодия са доста строги и критични и ако не успеят да постигнат целите, които са си поставили по начина, по който си го представят, това може да ги докара до депресия.

Водолей

Да се справят с неизпълнени обещания

Водолеят е доста емоционален знак и не са никак малко нещата, които предизвикват силни емоции у него. Но определено може да се каже, че техният най-голям емоционален тригер са неспазените обещания. Той мрази, когато някой обещае нещо, но не го изпълни.

Риби

Приема критиката прекалено лично

Рибите хич не обичат да бъдат критикувани, дори когато тази критика е градивна. Те приемат всичко казано твърде лично. Хубаво е, ако представителите на този зодиакален знак разберат, че понякога хората им казват нещата в очите, за да им помогнат, че това е в техен интерес.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com