Коя зодия с коя си подхожда – разберете тук и разгадайте коя е най-подходящата половинка за вас

14415
Коя зодия с коя си подхожда – разберете тук и разгадайте коя е най-подходящата половинка за вас
Снимка: Pexels

Зодията предопределя до голяма степен темперамента, характера, поведението и мирогледа, поради което не е изненада, че някои зодии са съвместими и родени една за друга, взаимно допълващи се и постигащи значими успехи заедно, а други не съумяват дори да запазят добрия тон помежду си при комуникация. Кои са звездните зодиакални двойки, създадени едни за други?

Телец и Рак

Тези две зодии са създадени една за друга на любовния фронт. Обичат да полагат грижи за връзката си, да глезят половинката си и да ѝ се отдават изцяло. Свързват се духовно и завинаги. Държат на доверието и сигурността в партньорството, на комфорта и спокойствието вкъщи. Разбират любовта и взаимността по сходен начин, което ги прави идеални брачни партньори. Връзката им ще бъде напълно успешна, ако Ракът говори открито за чувствата си, а не използва манипулации и емоционално изнудване. Това ще заздрави поставените основи и ще превърне дома и отношенията на двойката в оазис, за който всички да завиждат.

Водолей и Близнаци

Енергични, идейни, решителни – тези два зодиакални знака, обвързвайки се си пасват идеално като части от пъзел. С лекота и разбирателство минават през перипетиите на любовта и създават мечтания дом, в който всеки има своята независимост и право да има свободно време и личен живот. Ценят свободата си и проявяват уважение и към тази на половинката. Общителни, социални, те изграждат около себе си широк кръг приятели, с които никога не скучаят и които оцветяват в различни краски живота им. Създават трайна емоционална връзка и лесно се свързват завинаги на духовно ниво.

Лъв и Овен

Отношенията им могат да бъдат сравнени с безкрайно приключение. Мечтаят за щастлив, цветен, различен, вълнуващ живот и го откриват, създават и съпреживяват чудесно заедно. Еднаквите им мироглед и разбиране за делника, дома и празника ги правят една от най-добрите звездни двойки, които сеят любов и жънат щастие по пътя си.

Риби и Рак

Душата на компанията, лоялни и раздаващи се един за друг и за близките си, те са чудесна двойка, която заедно може щастливо да сподели живота си. Единствен проблем между тях може да възникне по отношение на вида на общия дом. Докато Ракът обича пищността, комфорта и лукса, Рибите предпочитат минимализма във всичко, което ги заобикаля, и не държат на богатото обзавеждане и оборудване. Ценят съпричастността, отдадеността и хармонията в брака и отношенията.

Телец  и Дева

Представителите на тези два зодиакални знака не са дребнави, надскочили са комуникацията с нотки на заяждане, дребнотемието, незначителните подробности и гледат глобално на себе си, отношенията си и света. Бракът им е изпълнен със сигурност и лишен от безпокойство. Девите и телците са сродни души, практични и почтени, което създава съвършена връзка между тях. Романтиката е част от живота им, а бракът им е белязан от разбирателство, подкрепа и обич.

Стрелец и Лъв

Мечтатели с хъс, устремени към целта, гребящи с пълни шепи от живота, лъвовете и стрелците се уважават взаимно и съумяват ръка за ръка да покоряват нови върхове. Връзката ще бъде авантюристична, изпълнена с приключения, основаваща се на уважение един към друг и към околните, страст и горещи нощи.

Близнаци и Везни

Тези представители на зодиака са интелектуалци, които могат с лекота да изпълнят деня си с разговори за изкуство, литература и остроумие. Ценят у другия ума и създават съвършена връзка, основаваща се на разума, интелекта и духовното обвързване. Те виждат другия като своя най-добър приятел, сродна душа и избраник за цял живот. Възприемат се като екип и заедно постигат интелектуални висини.

Рак и Скорпион

Огнени, независими, страстни, те виждат живота еднакво и като приключение, битка и постигане на целите. Имат сходно виждане за света, а енергията им е неизчерпаема и необяснима за околните. И раците, и скорпионите са емоционални и вярват, че емоцията е част от добрите връзки. Наслаждават се на общото изграждане на жилище, превръщането му в дом и изпълването му с емоция, наслада, страст. Проблем не създава дори ревността на Скорпиона, тъй като Ракът я тълкува като сигурен знак за обич и привързаност.

Коя звездна двойка е най-подходяща за поддържане на връзка от разстояние?

Безспорно това са Дева и Риби. Те не изпитват нужда да показват отблизо непрекъснато любовта си и километрите, които ги делят, не са пречка за отношенията им. Напротив. Сближават ги и им помагат да са още по-свързани духовно и чрез сърцата си, дори когато ръцете им са далеч една от друга.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com