Колко е упорито всяко момиче спрямо зодията си?

2173
Колко е упорито всяко момиче спрямо зодията си?
Снимка: Pixabay

Ние имаме теория, че всяка жена е упорита, но въпросът е колко точно? Сайтът yourtango.com дава отговор на този въпрос като разпределя колко упорита е всяка дама спрямо нейната зодия. Нека видим: 

ОВЕН 

Овенът не е овенът на зодиака за нищо. По дяволите, тя е по-упорита от тухлена стена. Тя така или иначе е свикнала да прави всичко по свой начин, че когато някой се опита да я предизвика, тя им показва колко упорита може да бъде. Ако мислите, че можете да изчакате Овен за каквото и да е, предстои ви още една мисъл. Независимо дали тя иска да ви купи скъп подарък за рождения ви ден или да ви почерпи с приятна вечеря, няма какво да кажете или да направите, за да я накарате да промени решението си. Всъщност я предизвиквайте достатъчно пъти и тя не се страхува да стане физическа, ако трябва - получавате онази дизайнерска чанта и тя ще я плати и ще ви я хвърли, ако трябва, по дяволите.

ТЕЛЕЦ 

Телецът честно казано е НАЙ-ЛОШИЯТ вид на инат. Тя не обича да влиза в дискусия или спор, без да е отворен нейният акаунт в Twitter, в случай че трябва да учи някого с факти, но опитайте да я удряте с логика, когато сте в същата ситуация и тя не го има. Всъщност тя ще се постарае да настоява, че грешите - защото тя може. Друга причина Телецът да е толкова упорит, колкото и да идва, е, че тя прави това нещо, където ще ви изслуша - и ще се съгласи с каквото и да кажете - и след това ще се върне към това, което прави по своему. Можете да опитате да й кажете, че не е безопасно да яде сурово тесто за бисквити или да плува по време на гръмотевична буря, но тя все пак ще направи каквото си поиска. Тя не винаги е ТОЯ тъпа, но разбирате колко е упорита.

БЛИЗНАЦИ 

Близнаците са момиче от типа „върви по течението“, защото за нея е много по-лесно да промени мнението си по този начин - и тя много се променя. Помислете за това по следния начин: ако тя беше мравка, можете основно да контролирате къде отива и какво прави, само с пръст. Но това, че тя променя мнението си всяка минута от всеки ден, не означава, че го променя вместо вас. Да предположим, че Близнаците всъщност изобщо нямат определени планове или предпочитания; тя може да каже, че отива в библиотеката, но ако споменете, че сте огладнели, тя ще се качи на двамата да отидете да си вземете храна. Не е толкова много, че тя лесно се манипулира, а че тя е просто непринуден човек, което означава, че е невъзможно да бъде упорита за каквото и да било.

РАК 

Ракът е ракът на зодиака, но тя е по-скоро като плажен рак, който няма какво да прави, освен да се погрее на слънце и да намокри ноктите си. Звучи грубо, но Ракът изобщо не е инат, просто защото е прекалено разклатена, за да се задържи. Разбира се, тя може да се инатизира в много малки дози, но тези нейни ракови нокти наистина са само за показване. Тя може да каже, че няма да прави това, което казвате, или да ви слуша, но ще покаже някаква власт над нея и тя ще отстъпи. Разбира се, няма нищо лошо в това да се остави да бъде полетна, но това не помага в моменти, когато тя наистина иска нещо, но не знае как да го осъществи.

ЛЪВ

Лъв получава това, което иска в живота, и ще прегази всеки, който се опита да й попречи - Е, да и не. Тя определено знае каква е стойността да бъдеш инат, докато не получи това, което иска (и че понякога трябва да си кучка за това), но тя не е глупава и не е на път да позволи на едно грешно движение да застраши целия й живот. Лъв ще бъде упорит до момента, в който стане глупав или безразсъден. Тя никога не иска да бъде известна като човекът, който ще направи буквално всичко, за да се ориентира, защото в този момент това не е възхитително или лошо дупе ... просто е тъпо. Да, тя толкова силно иска тази нова работа, но няма да изнудва конкуренцията или да копае мръсотия върху някого, само за да я улесни да я получи; тя вярва в честна игра.

ДЕВА 

Девата е като кучето, което има силен лай и някои порочно изглеждащи зъби, но когато му дадете лакомство, се държи така, сякаш сте неговият нов най-добър приятел. Може да е упорита от време на време, но всичко това изчезва в момента, в който я докажете, че греши. Не обича да се налага да спори, само за да остане упорита, защото не е такъв човек. Нещо повече, Девата обича да насърчава приятелите си да държат на позицията си, дори когато тя не може. Това, че кората й е по-лоша от ухапването, не означава, че не смята, че инатът е вдъхновяваща черта. Тя вижда как хората се справят, когато не отстъпват, поради което се прави на по-упорит, отколкото е в действителност.

ВЕЗНИ 

Ако някой можеше да бъде най-отдалеченото нещо от инат, това щеше да е Везни. Освен че в тялото й няма средна кост, няма и упорита. Всичко, което тя иска да направи, е да ви угоди, независимо какво е необходимо. За някои това я кара да изглежда като пълна изтривалка, но за други просто Везните са приятни. За съжаление за нея, това, че е тласкач, може да я вкара в повече неприятности, отколкото сигурно някога иска да бъде. Когато Везните са тласкачи (което е ЦЯЛОТО време), това е като зелена светлина за хората просто да я използват за нейната доброта след това си тръгвайте. А най-лошата част? Тя не знае как да се инатира достатъчно, за да каже на хората да го отрежат - така че е обречена да я обикалят през цялото време.

СКОРПИОН 

Скорпионът изглежда като човек, който винаги има мнение за всичко и всички по всяко време, но в действителност тя е доста послушна личност. Никога не трябва да я подценявате, но тя не е толкова агресивна, колкото всички я правят. Що се отнася до ината, тя е твърдоглава, добре, но не по начина, по който вие подозирате. Скорпионът има големи надежди за себе си и големи очаквания за това какво може да постигне. Така че, когато видите най-упоритите части на Скорпиона, обикновено това е така, защото тя има онова отношение „отидете, вземете ги“ за нещо (или някой), което наистина иска и няма да го пусне, докато не го получи. Но за теб и живота ти тя не би могла да се интересува по-малко. Тя може да е твърдо дупе за себе си, но вярва, че ще ви позволи да го направите.

СТРЕЛЕЦ

Стрелецът може да бъде доста упорит, но тя също е много добродушна за това. Тя не е толкова човек, който ще спори, докато не стане синя в лицето, но ако каже, че няма да отиде някъде или да направи нещо и това е, по-добре повярвайте, че е сериозна. Определено Стрелец е бил наоколо и тя се опитва да използва своите интелигентности, за да взема по-добри решения. Най-голямата причина Стрелецът да е инат е заради миналото си. Тя никога не иска да направи една и съща грешка два пъти, така че когато остави крак за нещо, това е, за да не заспи отново със същия идиот или да се опита да се поправи със съквартиранта, който се опитва да изгори всичките й дрехи . Може да не мислите, че е толкова голяма работа да правите грешки, но това е едно нещо, което тя мрази.

КОЗИРОГ

Ако някой олицетворява поговорката „заблуди ме веднъж, срамувай се. Заблудете ме два пъти, срам ме е ", това е Козирог. Може да е упорита, но това е само защото не иска отново да попадне в безпомощна ситуация. Тя се опитва да базира всичките си бъдещи решения на миналия опит и ако ви каже, че ще направи своето, това няма да се случи - период. Козирогът всъщност може да бъде невероятно любезен и сладък, но ако се опитате да я притиснете да направи нещо - особено ако тя вече ви е казала възможно най-учтиво, че няма да се откаже, тогава цялото й поведение може да се промени. Шансовете са доста добри, че всъщност никога няма да видите тази й страна, но не мушкайте мечката, защото обещавам, че това, което виждате, няма да ви хареса.

ВОДОЛЕЙ 

Опитът да накарате Водолея да спре да бъде инат е като да се опитвате да накарате циментова стена да се премести вместо вас, защото това ви пречи. С други думи: Не. Ну, ъъъ. Няма да се случи. Водолеят е инат за всичко и ако я извикате на това, тя вероятно упорито ще откаже, че изобщо е инат. Има много малко начини (ако изобщо има такива) да накарате Водолея да спре да бъде толкова свиняв през цялото време, но почти трябва да сте BFF, която тя разказва всяка мръсна малка тайна, за да я убеди. Със сигурност не й пука какво мисли някой и абсолютно мрази да чуе вашето мнение, така че продължава да бъде упорита и да прави точно това, което иска, защото никой не може да й каже друго.

РИБИ 

Рибите са много категорични да отстоява това, в което вярва, и да не отстъпва от важните за нея неща. Като цяло тя обича да използва ината си (който не е толкова порочен, колкото другите знаци) за добро, а не за зло. Но това, че Рибите могат да бъдат упорити, не означава, че винаги го виждате; по-вероятно е да я видите сладка и мека, вместо да е кучка или упорита. Опитайте се да вкопаете петите й в земята и да се придържате към пистолетите й за други неща освен нейните убеждения, но тя може да бъде доста лесна за убеждаване. Може да каже, че иска замразено кисело мляко, но я изкушавайте със сладолед и тя ще се стопи в ръцете ви. Не я приемайте за тласък, но тя не е толкова страшна и упорита, колкото иска хората да мислят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com