Комплименти за успешна свалка

3607
Комплименти за успешна свалка
Снимка: iStock/Guliver

Няма жена, която да не обича да бъде ласкана и ухажвана. Внимавайте обаче със свалянето на звезди, защото някои от дамите веднага биха си помислили, че целта ви е просто да я имате в леглото си и нищо друго. Ние ще се опитаме да ви представим някой от най-добрите комплименти, за да успеете да свалите дамата на вашите мисли. Ето и нашите съвети:

Най-добрите комплименти

1. Направете комплимент за външния ѝ вид

Спокойно, не е необходимо да цитирате стихове за това колко е красива или да изнасяте серенади пред дома и. От друга страна, внимавайте и с директния подход и изтърканите фрази от типа “ Знаеш ли, че имаш страшни очи? ’’. Мъдрите мисли и изтърканите цитати пък ще ви изложат и ще създадете впечатление, че говорите заучени клишета. За да впечатлите истински дамата обект на вашите чувства и желания, смело може да попитате дали не е направила някаква промяна във външния си вид, например прическа, грим или нещо, за което ви дойде на ум, като споменете, че каквото и да е направила и се е отразило много добре, защото изглежда великолепно. Това означава, че вие я наблюдавате и забелязвате и се приема много положително от дамите.

Кое е най-доброто място за свалка?

2. Направете комплимент за стилното ѝ облекло

Както знаете повечето жени са пристрастени към модата и стила. Ще уцелите в десетката с комплимент колко й отива този цвят облекло на цвета на очите или кожата, или колко страхотно обувките подчертават фигурата й. Избягвайте коментари от рода на „ Секси блузка, която описва гърдите ти “ и други от този стил. Никоя няма да ви обърне внимание или поне не такова, каквото искате.

3. Направете комплимент за нейните качества

Нежният пол е свикнал да получава комплименти за външния си вид, но рядко мъжете се сещат да възхвалят качествата на дамите. Със сигурност тя ще се впечатли ако получи похвала за качествата и характера си.  Споменете например колко е добра, състрадателна, откровена, съпричастна, интелигентна и т.н. Не забравяйте и за доброто й чувство за хумор.

Най-добрите комплименти за успешна свалка

4. Подходете нестандартно

Тук вече става дума за креативност. Измислете нещо наистина нестандартно и различно от това да й направите комплимент на четири очи. Ако знаете, че сутрин пътувайки към работа слуша конкретно радио, може да я поздравите с любимата й песен. Друга опция е да й подарите книга с послание на първата страница.

Не забравяйте, че жените ще оценят най-много времето, което им отделяте и това дали ги изслушвате. Всички комплименти и сваляния на звезди няма да ви донесат желания резултат ако не се научите да изслушвате събеседничката си и да и отделяте време. А ако покажете истински интерес към това, от което тя се вълнува със сигурност ще я спечелите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

По какво може да се познае прясното агнешко месо

Как се пише: усъвършенстване, усъваршенстване или осъвършенстване?

Какви са тънкостите при печене на козунак, които го правят уникален

Тайната на дълголетието на най-възрастната жена на планетата

Топ 5 оригинални идеи за оформяне на козунаци

Защо Гергьовден е "Ден на храбростта и Българската армия"?

Как правилно се пържат бланширани картофи, така че да са много хрупкави?

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com