X
 
 

Котарак оцеля след 40-минутно пране в пералня

Норвежкият котарак Зеро случайно попаднал в пералнята на стопаните си и издържал на 40-минутно пране на вълнени дрехи при 30-градусова температура.

Според местния сайт NRK домашният любимец неусетно влязъл в барабана, а бил отрит от 14-годишния Йоаким, след като баща му извадил изпраните дрехи.

„Той беше целият подгизнал. Изглеждаше абсолютно смачкан и по-слаб от обичайното. Трудно се ориентираше в пространството и започна да му се гади“, разказа момчето.

Във ветеринарната клиника в Осло любимецът бил поставен на системи за два дни, след което върнат на семейството. „Това бяха тревожни дни. Едва след като ветеринарите казаха, че с него всичко ще е наред, ни стана по-леко“, разказва майката Анне, цитирана от РИА Новости.

Ветеринарката Вибеке Рутвелт признава, че не е имала такъв случай в практиката си. Въпреки това тя смята, че това става често, просто не се оповестява.

Сега Зеро е жив и игрив, както преди.

„Сега той мирише на сапун. Котките не обичат водата. Не мисля, че след преживяното Зеро я харесва повечо“, отбеляза Йоаким.

Семейството вече проверява барабана всеки път, преди да го затвори за пране.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    Няма смисъл да проверяват! Баба ми се топлеха с една готварска печка с фурна. Обикновено фурната отворена за да излъчва топлинка. Котката им често се качваше вътре на топличко до един път в който баба ми чистеше тиква, затвори фурната и дръпна клапата. Писъци, мякане и ....повече не припари към печката
  • Анонимен 1.1 Анонимен преди 1 година Профил на трол?
    А дядо ми запалил печката с котката във фурната. След това имал работа при кравата... Котешкото печено е твърде жилаво! По начало котките никое животно не ги яде, само мускули са
    : 20 !
missing image
Дневен хороскоп за 22 ноември

Овен Днес ще ви се случи нещо хубаво. Не го търсете и не го дебнете, за да не се уплаши и да не избяга. Телец През този ден може да се решите да признаете...

Последно в Актуално