Котка инфлуенсър? Възможно е!

4739
Котка инфлуенсър? Възможно е!
Снимка: Организаторите

В края на април в платформата Instagram се появи нещо ново и много любопитно – академията за котки инфлуенсъри – CatfluencerBG. Purina ONE застана зад смелото начинание като си постави две основни задачи – да поговорим за инфлуенсърството и да покажем, че заедно можем да променим света около нас за добро.

И ако по някаква случайност не сте сигурни какво е това академия за котки инфлуенсъри, накратко описваме приключението, през което преминаха участниците в CatfluencerBG. За три седмици 100 смели котки положиха първите лапи по неутъпкания и бляскав път на котката инфлуенсър. Те изпълняваха разнообразни предизвикателства, с които да докажат, че са достойни за титлата. Показаха ни как и какво трябва да направиш, за да увлечеш аудиторията си и да накараш хората да се интересуват от това, което имаш да им кажеш.

Защото си котка, но си и звезда

Бюти и модни инфлуенсъри треперят пред изгряващата на хоризонта нова звезда – истинският Catfluencerbg. Академията за котки инфлу...

Всички участници в академията се представиха блестящо с поставените задачи, но както във всяко състезание, и тук победителят ще бъде само един. Специално избрано жури селектира 15 финалисти, които и в момента се борят за вота на феновете в страницата на CatfluencerBG, в Instagram. До 20-и юни всеки може да остави виртуално сърце за своята любима котка, успяла да спечели симпатиите му, а защо не и да подкрепи инициативата на Purina ONE като се срещне с нов член на семейството, в Animal Rescue София.

Освен честта да носи титлата първата котка инфлуенсър, победителят ще има и куп други задължения. Да бъде все така величествено прекрасен, излегнал се някъде на припек, да мърка силно и непоколебимо, да запознава останалите пухкави любимци и техните човеци с различни продукти, които биха им харесали – каквато е храната Purina ONE, например. Най-важната част от задълженията му обаче е да подаде лапа на онези, които не са имали неговия късмет – на котките без семейства.

За да може посланието да говори още по-силно на аудиторията, CatfluencerBG и Purina ONE обединиха сили с Animal Rescue София. Мисията им е да покажат, че титлата „инфлуенсър“ не е просто етикет, а възможност да помагаш на околните чрез силата на гласа, която придобиваш. И не само това - те осигуряват възможност на всеки, който има желание, още днес да прибере у дома един малък пухкав най-добър приятел, готов да му даде цялото си огромно котешко сърчице.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com