X
 
 

Кубрат Пулев и Андреа - от "любов от пръв поглед" до раздялата

14644 0
photo of Кубрат Пулев и Андреа - от "любов от пръв поглед" до раздялата
Снимка: Facebook
Една от най-интересните двойки в българския хайлайв се раздели. Кубрат Пулев и Андреа са сложили край на своята връзка, след като певицата съобщи, че вече се наслаждава на самостоятелния живот. Така, след 12-годишен романс, двамата вече не са заедно, въпреки че преминаха през какво ли не в своя съвместен път.

Пулев винаги е бранел ревниво личния си живот и рядко е говорил за връзката си с фолк певицата, но тя неотлъчно беше до него в началото на профи кариерата му. Въпреки че не присъстваше на мачовете му в Германия, винаги го посрещаше на летището след победите му. За двамата се говореше малко в началото, но отново нашумяха покрай мача на Кубрат Пулев срещу Владимир Кличко.

Кубрат Пулев и Андреа се разделиха след над 10-годишна връзка

Една от най-широко коментираните двойки в България между боксьор №1 на страната Кубрат Пулев и певицата Андреа е достигнала своя край. ...

След настъпването на 2019 година обаче двамата изглеждаха по-отдалечени от всякога. Рядко бяха засичани заедно, а пътуванията до САЩ на Пулев направи това двамата още по-рядко да се виждат, докато Андреа се занимаваше с нови музикални проекти, опитвайки се да се промени имиджа си на фолк певица.

А цялата история на доскорошната звезда двойка и най-интересните разказани от тях истории, както и какво най-вероятно е повлияло за раздялата - вижте в този материал на Sportlive.bg.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 4 от 5. Гласували общо: 2 потребители