Лечебна смес гони болестите надалеч

16368
Лечебна смес гони болестите надалеч
Снимка: iStock

Тази рецепта е тествана много пъти и винаги е давала положителни резултати. Помага при проблеми с астма, артрит, хипертония, безплодие и рак. Рецептата е придобила голяма популярност, тъй като е помогнала на много хора и ги е избавила от страданията им. Не е трудно да я приготвите и да я съхранявате. Продуктите, от които ще имате нужда, са лесно достъпни, а може и дори в момента да са в кухнята ви, без да ви се налага да ходите до магазина. Начина на приготвяне е изключително достъпен и лесен. Трябват ви не повече от 10 минути за приготвянето и по – малко от 5 минути на ден за приема на напитката. Желателно е да съхранявате в хладилник, за да може полезните свойства да се запазят за по – дълго време.

Необходими продукти:

1 чаша ябълков оцет

1 чаша пчелен мед

10 скилидки чесън

Ето и как да я приготвите: Обелете чесъна. Нарежете скилидките или ги изстискайте. Добавете оцета и меда към чесъна. Разбъркайте добре и оставете в затварящ се буркан. Нека престои за едно денонощие в хладилника. По – нататък също съхранявайте в хладилник.

Как да приемате лечебната смес: Пият се по 2 супени лъжици всяка сутрин на гладно. Последваща консумация на храна или напитки е позволена след 15-20 минути след като сте приели лечебната смес.

Промени ще забележите след около една седмица. Подобрения се забелязват в храносмилателната система, изчезва главоболието и умората, подобрява се тонуса на тялото. Ранните стадии на раковите заболявания също могат да се повлияят от този елексир. Той ще засили защитните сили на организма.

Хубавото е, че лечебната напитка няма странични ефекти, тъй като всички съставки са натурални и са с доказан благоприятен ефект върху цялостното функциониране на организма.

Тази комбинация от съставки се използва от най – стари времена, още по времето на нашите прабаби и дядовци и винаги е била с доказан ефект. Всяка съставка дори поотделно действа благоприятно върху организма и носи със себе си редица ползи. Освен че засилва имунната ни система, напитката се отразява и доста благоприятно върху храносмилателната ни система и въобще върху общия тонус на тялото. Ако страдате от хронична умора, болки в главата и липса на енергия, тази напитка ще ви влезе в чудесна употреба. Нужно е единствено да проявите постоянство, за да получите желаните резултати. Сами ще забележите, че още след първата седмица се наблюдава подобрение в жизнените функции и общото състояние на тялото.

Ако проявявате непоносимост към някоя от съставките, не е желателно да я приемате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com