Летните поли извайват фигурата

17805
Летните поли извайват фигурата

Летните поли не само създават добро настроение с правилния стил и цветови комбинации, но извайват фигурата на жените, обясниха световноизвестни стилисти, които се грижат за гардероба на звездите.

Дойде време да разгледате гардероба си и да извадите полите, които сте носили през 70-те и 80-те години. Ретро моделите се връщат с пълна сила през сезон 2012 г. Училищните къси варианти също са подходящи, като идеално се комбинират със спортни обувки, предаде БГНЕС.

Британките носят най-високи токчета в Европа

В Европа британките носят най-високи токчета, защото са най-ниски. По този начин те компенсират височината си и средно обувките им са...

За ниските жени са подходящи полите до коляното. Прекалено късата или дълга пола може да направи жената визуално по-ниска. За подчертаване на талията най-подходящи са полите над пъпа, които подчертават извивките. Избягвайте плисета, колани или твърде обемисти модели. Жените с по-широк ханш трябва да носят къси поли, за да акцентират върху краката. Дамите, които не харесват бедрата си е добре да избират по-свободни модели, като избягват вталените поли и украшенията по джобовете. Дебелите глезени се коригират най-лесно с дълги поли, които са изключително популярни през този сезон.

Редактор: Калина Здравкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com