Любовен дневен хороскоп за 6 септември

9932
Любовен дневен хороскоп за 6 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда се вслушайте внимателно в думите на половинката ви. Той или тя иска да ви каже нещо важно. Дори да не е това, което сте очаквали то ще има своята ценност.

Телец

През този ден може да ви се стори, че изобщо не познавате човека до себе си. Това е, защото често забравяме, че все пак сме отделни личности и това съвсем не е лошо.

Близнаци

През този ден няма да минете с цветя и подаръци, ако сте разочаровали половинката си. Думите ми ще трябва да си тежат на мястото, а много скоро да бъдат потвърдени с дела.

Рак

Точно, когато си мислите, че вече нямате допирни точки с лючилия ви човек, ще стане ясно, че сте пропуснали една много важна тема за обсъждане. Очаква ви истински преоткриване.

Лъв

Тези 4 типа мъже не стават за връзка

Щастливите връзки се изграждат от стотици малки неща. Едно от тях е верността. Всяка от вас ще се съгласи с нас, че е важно да имате д...

През този ден ще бъдете обхванати от сериозни съмнения относно връзката ви. Не оставяйте въпросите у себе си. Изговорете с партньора ви всичко, което ви притеснява.

Дева

Това е ден за признания и то към вас. Истински щастливци. Но и вие трябва да реагирате така че да не откажете човека от намерението му да бъде искрен с вас.

Везни

През този ден може да ви изненада ревността. Половинката ви отдавна не се е забавлявала с приятели, а това е нещо напълно нормално. Не правете от мухата-слон.

Седмичен хороскоп за 3-9 септември

Овен През тази седмица ще преминете на нова вълна. Активността ви и желанието за победа на всяка цена ще останат настрани. Сега е моме...

Скорпион

През този ден не се впускайте в излишни обяснения. Това само може да усложни ситуацията, а вие нямате нужда от това. Половинката ви ще ви разбере от половин дума.

Стрелец

През този ден ще трябва да погледнете много трезво на връзката си. Оставете чувствата настрана и се опитайте да видите как стоят нещата реално.

Козирог

Месечен хороскоп за септември 2017 г.

Овен Началото на септември ще дари с много късмет представителите на знака Овен. Сега е моментът да действате по въпроси, свързани с п...

Това е ден за подаръци и изненади. Дори най-дребното нещо ще зарадва любимия ви човек и ще внесе много любов и романтика в отношенията ви.

Водолей

През този ден може да научите много нови неща за половинката ви. Ако връзката ви се е задълбочила не си разваляйте настроението с глупави мисли. Важно е бъдещето ви, а не миналото.

Риби

Предразсъдъците никога не са били добри съветници. Ако се чувствате добре, значи трябва да дадете шанс на човека, който се бори за вниманието ви. Отпуснете се.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com