Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г. (Част 2)

23813
Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г. (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

Март е един от най-хубавите месеци в годината, в който очакваме и идването на пролетта. Какъв ли късмет ни е подготвила съдбата според зодията ни, четете в статията ни!

ЧАСТ 1 – ВИЖТЕ ТУК

Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г. (Част 1)

Месец март съвсем наближи и е време да видим какъв ще бъде късметът на всяка една от 12-те зодии. Вижте вашата и стискаме палци късметъ...

Везни: Любовта не подминава никого и идва в точния момент, когато си мислиш, че никога няма да те сполети. Истината е, че все още не бяхте готови за нова връзка, но идва момент, в който сте щастливи със себе си, спокойни и уверени. Точно това е моментът, в който любовта ще изпълни сърцето ви и ще ви донесе много щастие.

Скорпион: Ще получите тайно обяснение в любов. Никога не сте си мислели, че ще ви се случи нещо подобно! Възможно е да получите СМС от непознат номер, с който активно да започнете да си комуникирате. Неизвестното е много вълнуващо, но накрая ще видите, че познавате този човек, а той е лудо влюбен във вас от много време насам.  

Стрелец: Имате една голяма мечта, която очаквате от много време да ви се случи. Е, март месец е чудесен с това, че ще ви донесе един от най-мечтаните подаръци, а именно вълнуващо предложение за брак. Имате невероятен човек до себе си, а някъде из шкафчетата у дома блести специален пръстен, който скоро ще е на ръката ви.

Козирог: През март можете да получите една от най-големите новини в живота си, а именно това, че чакате бебе! Щастието никога не идва само, което значи, че е много възможно и да са близнаци... Споделете с близки и приятели, защото всички очакват щастливата новина от много време насам.

Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 2)

В любовта винаги ни се иска всичко да се случва бързо и да открием възможно най-скоро половинката си. Ето какво очаква всяка зодия до к...

Водолей: Очаква ви много интересен и динамичен месец март. Възможно е да имате две кратки и много неангажиращи преживявания, които обаче ще ви дадат доза самочувствие и ще ви накарат да се почувствате желани отново. Очакват ви страстни нощи на чаша вино и вкусна храна, насладете се на всеки момент и се оставете да бъдете обожавани.

Риби: На Рибите им предстои предложение за брак или новина, че ще имат бебе. Каквото и да им е писано и на какъвто и етап от връзката си да са, ще бъдат най-щастливите от всички. Ако пък сте без половинка, това не значи, че до края на годината няма достатъчно време, за да ви се случи именно това – годеж или бебе. Любовта идва и не пита, щастието – също! Просто му се насладете и се радвайте на късмета, който имате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com