Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г. (Част 1)

27335
Любовен КЪСМЕТ за всяка зодия за месец март 2021 г. (Част 1)

Месец март съвсем наближи и е време да видим какъв ще бъде късметът на всяка една от 12-те зодии. Вижте вашата и стискаме палци късметът ви да се сбъдне!

Овен: Най-голямото щастие ви чака през месец март! Не си мислете, че любовта ви е забравила, особено хубавите случки, която може да ви донесе тя. През март 2021 година ще научите новината, че ще ставате родители. Има ли по-голямо щастие от това? Бебето ви ще се роди в края на 2021 година и ще изпратите последния месец с най-голямото щастие на света.

Как и защо се цупи всяка от 12-те ЗОДИИ (СМЯХ)

Всяка зодия си има различни неща, на които държи в живота и когато някой не изпълни това, което очакват, следва реакция, различна за вс...

Телец: Очаквайте неочакваното през март. Стар приятел, който не сте виждали от години, ще ви се обади и ще поиска да се видите. Ще усетите, че имате много общи неща помежду си и ще сте на седмото небе от щастие, когато усетите и тръпка. Ще има първа, втора, трета среща... и така неусетно ще сте в нова и вълнуваща връзка!

Близнаци: Март месец ще бъдете обожавани от всички! Напоследък излъчвате много увереност и сексапил, а това не остава незабелязано от околните. Много хора ще флиртуват с вас, ще искат да излизате, да се виждате и да си прекарвате времето добре. Само един от тях обаче ще привлече истински вниманието ви и с този някой ще имате много романтични мигове.  

Рак: Март месец ще бъде изключително страстен за вас. За тези, които имат половинки, ще усетят голям прилив на страст, която отдавна не са изпитвали един към друг. Съживяването във връзката ще ви се отрази страхотно, а за тези, които нямат човек до себе си – очаква ги страстно запознанство и много луди нощи през март.

Лъв: През март може да ви очаква най-романтичната първа среща, която някога сте имали. Ще се случи неусетно, ще видите, че любовта може да пламне изведнъж и така, както не очаквате, да се окажете в нова връзка. Романтичната среща ще постави началото на нещо ново и различно, от което истински имате нужда.  

Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 2)

В любовта винаги ни се иска всичко да се случва бързо и да открием възможно най-скоро половинката си. Ето какво очаква всяка зодия до к...

Дева: Знаем, че не обичате да поглеждате назад и да давате втори шанс на предишни любови. В случая обаче от всяко правило си има изключения. Ще започнете да си мислите за някой от миналото ви, ще искате да му се обадите и за ваша изненада, когато го направите, ще видите, че и другият човек си е мислил за вас. Дайте втори шанс на тази връзка... има защо!

ЧАСТ 2 – ВИЖТЕ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com