Любови терзания ще мъчат много от зодиите през декември

5307
Любови терзания ще мъчат много от зодиите през декември
Снимка: iStock

Ще успеете ли да изведете любовния си живот на следващото ниво? Ще каже ли той или тя да? Разберете какъв ще бъде вашият любовен живот. Ето какво да очакват зодиите през декември според астролозите.

Овен

Овни, сърдечните дела могат да ви донесат много притеснения този месец. Може да има битки с партньора ви или любовен интерес. Ако не сте внимателни този месец или не запазите спокойствието си, ще отчетете като грешка по-късно.

Телец

През декември ще криете много неща от партньора си. Тези тайни могат да бъдат част от работата, финансите или вашите емоции. Но това може да ви струва много в бъдеще, защото партньорът ви ще почувства, че не му вярвате.

Близнаци

Близнаци, декември наистина няма да е вашият месец. Най-вероятно ще се сблъскате с някои препятствия, които биха нанесли огромна вреда на върдечните въпроси.

Рак

Вие ще решите най-накрая да изведете нещата с партньора си на следващото ниво. Въпреки че рядко сте изпитвали нужда да издигнете връзката си на една стъпка по-високо в миналото, през декември ще осъзнаете, че е време да направите това.

Лъв

Кои 5 зодии ще бъдат по-силни от останалите през новата 2022 година

Астролозите са убедени, че новата година ще връхлети с неочаквани изненади за няколко зодии. Категорични са, че 5 зодии ще се чувстват ...

Лъв, месец декември ще донесе много стрес и напрежение в любовното гнездо. Може да има спорове с партньора ви, които биха могли да внесат напрежение във вашите отношения. Така че трябва да сте максимално толерантни и внимателни, докато се справяте със ситуациите.

Дева

Последният месец на 2021 г. ще донесе известен растеж във вашите отношения. Ще инвестирате много емоционално във връзката си и това определено ще бъде оценено.

Везни

Този месец може да видите много промени в отношенията си, които няма да са за добро.

Годишен хороскоп 2022 - Овен

Бързайте бавно! Това трябва да е девизът за представителите на знака Овен през настъпващата 2022 година. Много е важно да оставите всич...

Скорпион

Скорпион, този месец ще видите как предприемате дългоочаквано действие в любовния си живот. Най-накрая ще намерите смелостта или да изразите чувствата си, или да предложите брак на партньора си.

Стрелец

Женените хора или тези, които вече имат връзка, ще прекарват много време със своята любов през декември. Ще планирате бягства с партньора си, за да отпразнувате връзката си.

Козирог

Добре е да знаете: Всяка любовна връзка минава през ТЕЗИ 4 етапа

Любовта не винаги е цветя и рози, понякога преминаваме през сериозни бури, които не бива да считаме винаги за край на чувствата –...

Имаше някои решения Козирог, които сте взели в миналото по отношение на любовния си живот и този месец може да постигнете  резултати. Може да има битки или партньорът ви дори може да ви напусне заради тези решения, взети в миналото.

Водолей

Водолей, този месец съдбата ви ще бъде във ваша полза. Ще имате много причини да празнувате с партньора си. Може да влезете във връзка или може да изведете връзката си на друго ниво.

Риби

През целия месец в живота ви мнозина ще пробват да ви повлияят да направите или кажете определено нещо. Трябва да бъдете предпазливи, защото ако си позволите да бъдете повлияни, това може да повлияе драстично на любовния ви живот.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com