Луната през август диктува финансовите ни успехи и провали

2861
Луната през август диктува финансовите ни успехи и провали
Снимка: iStock

Всеки от нас се нуждае от паричен късмет, но, за съжаление, понякога е много непредсказуем и променлив. Астролозите решиха да говорят за това как Луната ще повлияе върху финансовите ни дела през август.

1, 2: Месецът ще започне с пълнолуние във Водолей. Това е ужасен ден за работа, търговия, преговори и изобщо всякаква активна дейност. 2-ро число - намаляваща луна във Водолей. Ден на влошаване на паметта и вниманието.

3, 4: два дни на интелектуален и творчески разцвет. Това ще бъдат успешни финансови дни за представители на всякакви интелектуални професии.

5, 6: Хаос във финансовите потоци, така че всичко ще е трудно. Ще бъде по-трудно да вземате трудни решения и да търсите мотивация.

Какво е влиянието на Луната върху всеки от нас?

7, 8 и 9 август: три дни на стареене на Луната в Телец - чудесно време за командировки, всякаква работа от физическо и интелектуално естество. Не се страхувайте да поемете трудни задачи през това време.

10, 11 август: На 10 и 11 Луната, губейки енергия, ще бъде в знака Близнаци. Тези дни ще ви е трудно да преговаряте с някого, а също така няма да е лесно да търгувате и да се договаряте.

12, 13, 14 август: Три дни на намаляваща Луна в Рак е чудесно време за правене на бизнес, особено семеен бизнес. Много добре ще вървят финансовите дела, в които всички ще действат рамо до рамо с онези, на които има пълно доверие.

15, 16 август: 15 и 16 са неблагоприятни дни за парични сделки и работа заради това, че Луната е в Лъв. 16 август е много опасно новолуние. Възможни са загуби.

Влиянието на пълнолунието върху хората

17, 18, 19 август: първите три дни на растеж в Дева ще бъдат успешни. Перфектно време за старт на нови неща и за всяка работа.

20, 21 август: Възходът на Луната във Везни е чудесно време за пазаруване, опити за установяване на контакти с колеги и адаптиране към новите условия. Бъдете отворени и любезни.

22, 23 август: Първоначалната фаза на растеж ще продължи, така че Луната ще се чувства добре в Скорпион. От финансова гледна точка тези два дни ще са много благоприятни. Това е страхотен момент за дарение.

24, 25, 26 август: три дни на растеж в Стрелец - най-доброто време за командировки, пътувания, повишена физическа активност и обучение. Голям паричен успех очаква ментори, ментори, учители, треньори.

27, 28 август: растежът на Луната в Козирог е предвестник на хаоса в паричната сфера. Внимавайте тези дни с покупките и обещанията.

29, 30 август: Нарастващата Луна във Водолей е чудесно време за пазаруване, инвестиране в бизнес, откриване на нова банкова сметка, обмяна на валута.

31 август: Последният ден от лятото е изключително неблагоприятен ден от финансова гледна точка. Пълнолунието ще е под влиянието на Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои храни се поднасят с картофи? Всяка домакиня трябва да знае това!

Как се пише: ранглиста или ранклиста?

7 упражнения, които ще направят всяка жена богиня в леглото

Защо в Япония не пият вода по време на хранене?

6 модни навика, които ви карат да изглеждате като момиче от бедно семейство

Защо китайските мъже обичат да показват корема си на публични места?

Каква е разликата между резене и копър?

Подходящи ли са за диета доматите?

Ето как приготвят пържените картофки в ресторантите и те винаги са перфектни

Храните, с които най-добре се комбинира сиренето

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно