Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

32422
Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари
Снимка: iStock

Има дни, когато е по-добре да не купувате нищо, тъй като според лунния календар тези дни са неподходящи за покупки. Закупените артикули могат бързо да се счупят или изобщо да не ви подхождат.

Фазата на луната влияе на живота ни. Някои дни могат да бъдат благоприятни, а други напротив - неблагоприятни за извършване на определени дейности в дните от луниия цикъл. Енергийната фаза на Луната може да повлияе не само на живота ни, но и на покупките, които правим. 

Астролозите предупреждават за определени дни, в които не трябва да купувате нищо, тъй като само ще пропилеете парите си. Закупените артикули ще бъдат с лошо качество и могат да загубят качествата си. Например, часовниците ще се повредят, дрехите бързо ще загубят качество, а обувките могат да се скъсат само след няколко обувания.

Лунен календар за градинари - какво да засадите от 11 до 17 март 2024

За да ви зарадват покупките и да продължат да ви служат възможно най-дълго, правете ги изключително в благоприятни лунни дни.

Лунен календар за пазаруване за април 2024 г

1 – 7 април : Лунна фаза, намаляваща луна - тези дни е полезно да купувате неща, които излъчват светлина – електрически крушки, фенери и други подобни. Можете също така да харчите пари за вашите нужди и дори да поискате отстъпка. Това е подходящ момент за закупуване на подаръци, инструменти, джаджи, уреди и машини.

8 април: Новолуние - не трябва да купувате нищо наоколо тези дни. Също така не се препоръчва да купувате книги или тетрадки. Астролозите не съветват да купувате никакви алкохолни напитки, тъй като те ще ви разболеят.

9 – 23 април: Фаза на луната, растяща луна - през този период можете да купувате всякакви стоки. Не трябва да има проблеми с покупките. Позволено е да купите нещо дребно - предмети за бита или нещо скъпо и голямо - кола или дори апартамент.

24 април: Пълнолуние - когато Луната е пълна, трябва да ограничите всякакви покупки. Като цяло, отказвайте да купувате самолетни билети или туристически пакети, защото според астролозите почивката ви може да не мине добре и да бъде провалена. Не се препоръчва да купувате никакви строителни материали или семена за растения, тъй като всичко няма да расте добре в градината.

25 – 30 април: Отново намаляваща луна - по това време жизнената енергия на човек намалява, така че е по-добре да не правите импулсивни покупки. Ако е необходимо, купувайте само продукти, с които сте запознати. По-добре е да избягвате нова козметика или онлайн покупки на дрехи.

Лунен календар за 2024 година

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какви рискове крие лаймската болест в напреднала възраст?

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com