Мадона се обясни в любов на Обама

4630
Мадона се обясни в любов на Обама

В навечерието на президентските избори в САЩ Мадона изрази подкрепата си за Барак Обама по необичаен начин - като изписа името му върху гърба си.

Застаряващата поп-дива демонстрира надписа пред 40 хил. зрители по време на концерта си в Ню Йорк, съобщи БГНЕС.

Мадона пяла на руски олигарси срещу $7 млн.

Стана ясно защо Мадона закъсня с няколко часа за концерта си в Москва по време на неотдавнашния й гастрол в Русия. Непосредствено пр...

Гигът се състоя едновременно с конгреса на Демократическата партия на САЩ, на която Обама бе номиниран официално за кандидат-президент в изборите на 6 ноември.

Между две парчета Мадона се обърна към екзалтираната публика с думите: "Днес няма да ви показвам задника си. Днес ще ви покажа чувствата си". След което певицата вдигна блузата си, за да покаже изписаният върху долната част на гърба й надпис: "Обама".

Това не бе единственото "лирично" отклонение по време на концерта. От време на време Мадона спираше да пее, за да сподели с феновете "потресаващи" неща, видени от нея по време на световното й турне, което продължава вече 4 месеца.

"Видях страшни неща. Видях как тикват хора в затвора задето са хомосексуалисти, не изповядват "правилната" религия или не се обличат "правилно". Всичко това ме накара да осъзная колко много ми е провървяло, че съм се родила в САЩ, макар и тук системата да не е съвършена".

Мадона завела по-младата си свекърва на ваканция във Франция

Поп звездата Мадона платила на майката на актуалния си приятел, френския танцьор Брахим Зайбат, за да е с тях по време на ваканцията ...

Редактор: Мая Боева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...