Магията на възлите

53915
Магията на възлите
Снимка: iStock/Guliver

Възли на конците трябва да се връзват, ако се нуждаете от подкрепата на висшите сили. Те помагат за постигането на късмет в живота. Когато завържете възел „за спомен“, запазвате частица щастливи спомени от събития от живота си. С помощта на възли можете да излекувате различни болести и да върнете семейното щастие в къщата.

Възлите заобикалят човек навсякъде в ежедневието. Завързвате връзки на обувките си, правите сложни възли на вратовръзките си. Шнур или конец, на който се появяват възли, символизира жизнения път на човека.

Защо да връзвате възли

Завързването на възли може да помогне в личния ви живот, насърчава семейното щастие и лекува много болести. Освен това може да бъде мощен инструмент в черната магия. Ако решите да накажете някого, тогава този метод е способен да унищожи енергийния щит на човек.

В древни времена жената можела да отдели съпруга си от съперничка и да накара любовта да пламне с нова сила. За да направите това, трябва да направите възел на връвчица и да я скриете под матрака на брачното легло. Червеният конец се използва в ритуали за премахване на магия и зли очи. На дебело въже се правят точно девет възела и се правят специфични движения, сякаш се премахват следи от отрицателно присъствие по тялото.

Ако момичето искало любимият ѝ постоянно да мисли за нея и не можело да намери покой, тя влизала в гората и връзвала на възел парчета от дрехите му заедно с клоните на младо дърво. Подобен метод за изпращане на любовен копнеж към любим е да завържете косата си с мъжка коса, да я постави в сърцевината на ябълка и да я зарови под плодно дърво.

Направи си сам силен амулет

Това са много мощни енергийни талисмани и обикновено се състоят от няколко възли.

Славяните допълвали възела с минерали, изсушени корени на растения. Във всекидневната магия било възможно да се намерят заклинания за любов, късмет, материално богатство. Дантели с възли се носели около врата под формата на огърлица или се връзвали около китката. Такъв талисман се смятал за много силен и предпазвал собственика си от неприятности и фатални грешки.

Преди да започнете да завързвате възли, трябва да знаете с каква цел се използват. За възелна магия са подходящи нишки от вълна, памук или коприна. Най-добре е да не използвате синтетични материали, тъй като те могат да се деформират по време на работа.

Кой трябва да се пази от връзване на възли

Това са най-подходящите дати за взимане на съдбовни решения

Понякога въздействието на външни фактори и външна намеса може да разруши нашите планове. Друг път това се случва заради факта, че не ст...

Младоженците трябва да стоят далеч от възлите в дрехите. Тези невинни преплитания могат да развалят щастливия брак. Възлите предотвратяват раждането и зачеването.

Вярвало се е, че ако по време на сватбената церемония някой от присъстващите гости завърже възел и след това скъса нишката и я изхвърли, съпругът скоро ще остави жена си заради друга жена.

Възлите в дрехите са противопоказани за бизнесмени. Те пречат на договарянето на сделка и възпрепятстват успешния ход на събитията.

Цветна символика на възлите

Традиционно червените конци се използват за привличане на любов и поддържане на връзките. Най-силната е червеният конец на китката, навита три пъти с три възела. Можете да купите истински червен конец от Израел, като използвате тази връзка.

Поверия: Kакво е опасно да правим в дните от седмицата

Смята се, че всеки ден от седмицата е добър за определени дейности. Добре е да знаете знаците, за да разберете точно какви стъпки не тр...

Жълтите конци предпазват от завистливи хора, зли очи и щети.

Зелената дантела ще ви предпази от измама и ще привлече късмет с парите.

Синьото ще ви даде самочувствие. Ако ви е трудно да контактувате с хора около вас, изберете този цвят.

Белите конци се препоръчват за тези, които искат да пуснат нещо ново в живота си.

Ритуалът по връзване на възли трябва да се извършва в специално настроение. По-добре е да се освободите от всички тежки мисли и да се концентрирате възможно най-много.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

10 случая, когато е време да осъзнаете, че младостта си е тръгнала безвъзвратно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com